Haberler

Takımın Moral Motivasyonunu Ön Plana Alan Beşiktaş'ın Hocası Savunma, Orta Saha ve Forvette Yeni...

Takımın moral motivasyonunu ön plana alan Beşiktaş'ın hocası savunma, orta saha ve forvette yeni arayışlar peşindeŞenol Güneş'in başağrısı!FAİK GÜRSES / İSTANBUL,Dinamo Kiev yenilgisi ile tarihi bir fırsatı kaçıran Beşiktaş, yarın karşılaşacağı Bursaspor maçına odaklandı.

Takımın moral motivasyonunu ön plana alan Beşiktaş'ın hocası savunma, orta saha ve forvette yeni arayışlar peşinde

Şenol Güneş'in başağrısı!

FAİK GÜRSES / İSTANBUL,

Dinamo Kiev yenilgisi ile tarihi bir fırsatı kaçıran Beşiktaş, yarın karşılaşacağı Bursaspor maçına odaklandı. Teknik direktör Şenol Güneş, Quaresma'nın yokluğunda yeni arayışlara girerken, maça değişik bir kurgu ile çıkmayı planlıyor. Tosiç'in son maçlarda form düşükülğü göstermesi üzerine Marcelo - Rhodolfo ikilisine stoperde yer vermesi, Tosiç'i solbeke çekmesi ilk uygulama olarak gösteriliyor. Sağbekte ise Gökhan Gönül görev yapacak. Atiba - Oğuzhan ikilisini defansın önüne çekmeyi planlayan Güneş, 10 numara pozisyonunda yeniden Tolga'ya forma vermesi olası bir durum. Bir başka planda Gökhan İnler ile Atiba'nın ön liberoda yer alma düşüncesi. Cezalı Quaresma'nın yerine üç aday var; Olcay, Kerim ve Cenk. Şayet bu üçlüden biri oynarsa Aboubakar'da önlerinde tek santrfor olarak görev yapacak.

BU ON BİRE KAFA YORUYOR

İşte Şenol Güneş'in Bursaspor maçı öncesinde kafa karıştıran on biri: "Fabri-Gökhan Gönül-Marcelo, Rhodolfo-Tosiç-Adriano-Atiba, Oğuzhan (Gökhan İnler)-Tolgay-Olcay (Cenk), Aboubakar."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Dinamo Kiev Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title