Haberler

Çavuşoğlu'ndan Kerry'e: Suikastın arkasında FETÖ var, Bunu Rusya da Biliyor

Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya Büyükelçisi'ne yapılan suikastla ilgili, ABD Dışişleri Bakanı Kerry'e bilgi verdi. Çavuşoğlu, Kerry'e saldırının ardında FETÖ'nün olduğunu söyledi.

Dışişleri Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı John Kerry'e, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik saldırının arkasında FETÖ'nün olduğunu hem Türkiye'nin hem de Rusya'nın bildiğini söyledi.

JOHN KERRY, BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Moskova'da bulunan Bakan Çavuşoğlu mevkidaşı Kerry ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Kerry'nin talebiyle gerçekleşen görüşmede Rus Büyükelçi Andrey Karlov'un dün Ankara'da uğradığı suikast neticesinde hayatını kaybetmesinden duydukları büyük üzüntüyü kaydeden Kerry, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini ve başsağlığı dileklerini iletti.

"SALDIRININ ARKASINDA FETÖ VAR"

Çavuşoğlu ise Karlov suikastından duyulan üzüntüyü ifade ederek, saldırının arkasında FETÖ'nün olduğunu Türkiye'nin ve Rusya'nın bildiğini belirtti ve mevkidaşına saldırgan hakkında bilgi verdi.

KIBRIS'TAKİ SON GELİŞMELER DE KONUŞULDU

Çavuşoğlu, Kerry'e Moskova'daki üçlü toplantının ardından yapılan açıklamada toplantıda ele alınan temel hususların yansıtıldığını bildirdi. Öte yandan, Çavuşoğlu Kerry'nin sorusu üzerine muhatabına Kıbrıs'taki son gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu John Kerry Rusya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title