Haberler

Sivas 3 Ayaklı 'Garip' Yeni Yuvasında Mutlu

3 Ayaklı 'Garip' yeni yuvasında mutluSİVAS'ın Suşehri İlçesi'nde sokakta bulunan ve doğuştan sol arka bacağı olmadığı için korumaya alınan 'Garip' adlı yavru köpek, sahiplenerek götürüldüğü İstanbul'da bakıma alındı.

3 Ayaklı 'Garip' yeni yuvasında mutlu

SİVAS'ın Suşehri İlçesi'nde sokakta bulunan ve doğuştan sol arka bacağı olmadığı için korumaya alınan 'Garip' adlı yavru köpek, sahiplenerek götürüldüğü İstanbul'da bakıma alındı.

Suşehri Belediyesi ekipleri Nisan ayı içinde ilçedeki başıboş köpeklerin toplanması için çalışma başlattı. Ekiplerin Kemalpaşa Mahallesi üzerinde yaptıkları çalışmalar sırasında bulunan, sol arka bacağı olmayan kangal kırması erkek yavru köpek dikkat çekti. Belediye veterinerinin yaptığı muayenede doğuştan yavru köpeğin sol arka bacağının olmadığı tespit edildi. Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'in talimatıyla barınağa konulan köpek korumaya alındı. DHA'nın haberi sonrası yavru köpek için çok sayıda kişi belediyeyi aradı.

İstanbul'da yaşayan Milliyet Gazetesi yazarlarından Senem Selimi, yavru köpeği sahiplenmek için harekete geçti. Belediye ile temasa geçen Selimi, İstanbul'dan Sivas'ın Suşehri ilçesine özel bir araç gönderdi. Belediye barınağında bulunan yavru köpek görevlilerce teslim alıp İstanbul'a götürüldü. Köpeği sahiplenen Senem Selimi, adını da 'Paşa' olarak değiştirdi.

PAŞA'NIN SON HALİ

İstanbul'da özel bir klinikte tedavisi yapılan köpeği sahiplenen Senem Selimi, "Sivas'taki 3 bacaklı garip isimli yavruyu özel ekiple dinlendirerek İstanbul'a getirdik. Şu anda durumu çok iyi. Hafif bir iç rahatsızlığı sorunu vardı. Cihangir'deki klinikte Veteriner Hekim Oktay Yungul tedavisini gerçekleştirdi. Toparlanınca evine gitmeye hazır olacak. Bazı haberlerde bahsedildiği gibi Fransa'ya falan gitmesi söz konusu değil. Bu konuda bir çok destekçimiz var. Yardım edenler de oluyor. Benim tüm hayvan severlere çağrım şu ki, kedi köpek gibi hayvanları satın almak yerine barınaklardan sahiplensinler. Çünkü hepsi çok muhtaç ve onların desteğine ihtiyaçları var" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemalpaşa İstanbul Suşehri Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title