Haberler

SEREBRAL PALSİ HASTASI 12 YAŞINDAKİ EFE İKİ AYIN ARDINDAN PARKA GİTTİ

Güncelleme:

SOKAĞA çıkma kısıtlaması nedeniyle iki aydır evde olan serebral palsi hastası 12 yaşındaki Efe Tüylü günler sonra annesi ve kardeşiyle birlikte parka gitti.

SOKAĞA çıkma kısıtlaması nedeniyle iki aydır evde olan serebral palsi hastası 12 yaşındaki Efe Tüylü günler sonra annesi ve kardeşiyle birlikte parka gitti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle serebral palsi (beyin felci) hastası 12 yaşındaki Efe Tüylü iki ay boyunca evden hiç çıkmadı. Bahçelievler'de oturan Efe Tüylü, bugün saat 11.00'da annesinin yardımıyla evlerinin yakınındaki parka giderek hava aldı. Efe'ye 3 yaşındaki kardeşi Ecrin Tüylü de eşlik etti. İki kardeş parktaki yürüyüş parkurunda el ele dolaştı.

"BUGÜN İÇİMDE KELEBEKLER UÇUŞUYOR"

12 yaşındaki Efe Tüylü, "İki aydır evdeydim. Günlerim iyi geçti. Günlerimin iyi geçmesinin sebebi Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin bana vermiş olduğu yazarlık ve animatörlük sayesinde günlerim çok eğlenceli geçti. Benim iki tane hikayem var. Evde yazmaya devam ettim. Bugün çok mutluyum. Bugün içimde kelebekler uçuşuyor. Mutluluğumu gizleyemiyorum. Evde kalmak çok sıkıcı aslında. Özellikle iki ay gibi bir süre evde kalmak baya sıkıyor. Biliyorsunuz ki pandemi var. Pandemi nedeniyle evde kaldım, sizler de evde kalın. Sağlığınız olmazsa dışarı çıkamazsınız" şeklinde konuştu.

"ÇOCUKLARIMIZ AÇISINDAN GÜZEL BİR GÜN"

Efe Tüylü'nün annesi Dilek Tüylü ise çocuklarının heyecanını anlattı. Tüylü, "Sabah saat 9'da Ecrin uyandı. 'Hadi sokağa çıkıyor muyuz' dedi. Efe 'ben de geleceğim' dedi. Hazırlandık ve saat 11.00 olunca dışarı çıktık. Bugün çocuklarımız açısından güzel bir gün. İnşallah hastalık biter ve devamlı çıkmaya devam ederiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title