Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa Valiliği tarafından göçmenlere yapılan yardımların koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından göçmenlere yapılan yardımların koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Göngür Azim Tuna başkanlığında konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda, ulusal ve uluslararası yardım kuruluşu temsilcileri, yaptıkları çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Vali Tuna, yaptığı konuşmada, göçmen konusunda yapılan çalışmaların önemine değinerek, bu dernek ve kuruluşlarla daha yakın temas halinde çalışmayı arzu ettiklerini söyledi.

Suriye'den kaçarak Türkiye'ye sığınan misafirlere yönelik insani yardımların ulusal ve uluslararası yardım kuruluşları tarafından başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Tuna, daha organize hareket edebilmek için yapılan toplantının işbirliğini arttıracağına inandığını belirtti.

Yapılan yardımlarda insana vasıf kazandırılmasının da yapılabilecek önemli bir yardım olduğunu hatırlatan Vali Tuna, özellikle çocukların eğitimine de önem verilmesi gerektiğini vurguladı.

Toplantıya Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Harran Kaymakamı Temel Ayca, Viranşehir Kaymakamı Ahmet Yıldız, AFAD İl Müdürü Mahmut Sönmez, ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Akçakale'de öğretmen adaylarına seminer

Akçakale ilçesinde 208 öğretmen adayına yönelik "Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci Danışman Öğretmen Eğitimi Semineri" düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmen evi toplantı salonunda gerçekleştirilen seminerde, Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, şube müdürleri Mustafa Çeliktaş, Abdülhakim Karadağ tarafından eğitimleri veriliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekyıldız, eğitimlerin çok verimli geçtiğini belirterek, yeni eğitim ve öğretim yılının öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa Akçakale Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title