Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri, teşkilat üyeleriyle buluştu

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Türkiye'nin dijital altyapısını AK Parti'nin kurduğunu, dijital geleceğini de AK Parti iktidarının inşa edeceğini belirterek, "Kim ne derse desin, attığımız adımları itibarsızlaştırma noktasında ne kadar çaba harcarsa harcasın, bu iktidarın...

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Türkiye'nin dijital altyapısını Ak Parti'nin kurduğunu, dijital geleceğini de AK Parti iktidarının inşa edeceğini belirterek, "Kim ne derse desin, attığımız adımları itibarsızlaştırma noktasında ne kadar çaba harcarsa harcasın, bu iktidarın bu çalışmaları devam edecek ve Türkiye bu konuda olması gereken liderlik konumuna iddialı şekilde gelecek." dedi.

Partisinin Sakarya İl Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen İleri, kentte bir dizi ziyaretler yapacaklarını söyledi.

İleri, programlar kapsamında gençlerle Türkiye'nin dijitalleşme sürecini, AK Parti iktidarında Türkiye'nin özellikle yüksek teknoloji konusunda katettiği mesafeyi ve dijital geleceğe dair vizyonları konuşacaklarını aktararak gençlerin geleceğe güvenle baktığını ve özgüven sahibi olduklarını anlattı.

Gençlerin uzay ve iletişim teknolojilerindeki gelişmeleri yakından takip ettiğine işaret eden İleri, "Türkiye'nin bu noktada nasıl bir gelecek vadettiğinin farkındalar. Türkiye'nin bu noktada attığı emin adımları yakinen takip ediyorlar ve bu konuda ümitliler. Bu yüzden görüyoruz ve inanıyoruz ki gençlerimiz özellikle muhalefetin son dönemde adeta üzerimize pompalamaya çalıştığı bu öğrenilmiş çaresizlik ve mandacılık zihniyetinden etkilenmiyor. Türkiye'nin geleceği gençlerimizin güvenli ellerinde." şeklinde konuştu.

İleri, 21. yılını kutlayan AK Parti'nin, vesayetin çökertilmesinden altyapı yatırımlarına, savunma sanayisinden sağlık sistemlerine birçok atılımlara imza attığını vurguladı.

Elde edilen kazanımları korumak ve 2023 yolunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olma yolunda var güçleriyle sahada olduklarını dile getiren İleri, savunma sanayisinden uydu teknolojilerine birçok alanda Türkiye'nin önemli mesafeler katettiğini dile getirdi.

"İnovasyon kültürünün yaygınlaştırılması için TEKNOFEST gibi önemli adımların atılıyor"

Gençler arasında inovasyon kültürünün yaygınlaştırılması için TEKNOFEST gibi önemli adımların atıldığına değinen İleri, geleceğe bu anlamda ümitle baktıklarını kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri, "Türkiye'nin dijital altyapısını Cumhurbaşkanı'mız liderliğinde AK Parti kurmuştur. Türkiye'nin dijital geleceğini de AK Parti iktidarı inşa edecektir. Türkiye bu konuda iddialıdır. Kim ne derse desin, attığımız adımları itibarsızlaştırma noktasında ne kadar çaba harcarsa harcasın, bu iktidarın bu çalışmaları devam edecek ve Türkiye bu konuda olması gereken liderlik konumuna iddialı şekilde gelecek." ifadelerini kullandı.

İleri, muhalefetin yatırımlara karşı çıkmaktan başka bir iş yapmadığını sözlerine ekledi.

Toplantıda, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilçe belediye başkanları ve partililer yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Sakarya Türkiye Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title