Haberler

Orgeneral Akar Operasyonu Yürüten Birlik Komutanlarından Bilgi Aldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Nusaybin'de Orgeneral Akar, Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden terör operasyonunu yürüten birliklerin komutanlarından bilgi aldı Orgeneral Akar: "Milletin huzur ve güvenliğinin sağlanması için teröristlere karşı büyük bir cesaret ve özveri ile yürütülen mücadele, kamu güvenliği tesis edilene kadar azim ve kararlılıkla devam edecek" Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, terör operasyonunun devam ettiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde incelemelerde bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Nusaybin'de

Orgeneral Akar, Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden terör operasyonunu yürüten birliklerin komutanlarından bilgi aldı

Orgeneral Akar:

"Milletin huzur ve güvenliğinin sağlanması için teröristlere karşı büyük bir cesaret ve özveri ile yürütülen mücadele, kamu güvenliği tesis edilene kadar azim ve kararlılıkla devam edecek"

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, terör operasyonunun devam ettiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde incelemelerde bulundu.

Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ile müşterek operasyonun yürütüldüğü harekat merkezine geldi.

Orgeneral Akar, burada yaptığı konuşmada, operasyonlarda şehit olan güvenlik güçlerini rahmetle anarak, ailelerine sabır diledi.

"Bu yola ölürsek şehit, kalırsak gazi diye çıktık" diyen Orgeneral Akar, şöyle konuştu:

"Bize verilen görevi en iyi şekilde yapmak için yola çıktık ama tabii teenni ve teyakkuz içerisinde, büyük bir hassasiyetle, en az zayiatla yürüteceğiz. Mümkünse sıfır zayiatla. Masum halkımıza hiçbir şekilde zarar vermeden işlerimizi yürütmeye çalışıyoruz. Faaliyetlerimiz bugüne kadar çok başarılı oldu. Bundan önce icra edilen operasyonlarda olduğu gibi, bundan sonra da sivil halkın zarar görmemesi için büyük hassasiyet göstereceğiz. Milletin huzur ve güvenliğinin sağlanması için teröristlere karşı büyük bir cesaret ve özveriyle yürütülen mücadele, kamu güvenliği tesis edilene kadar azim ve kararlılıkla devam edecek."

Orgeneral Akar, daha sonra operasyonla ilgili brifing aldı.

Ziyarete Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hulusi Akar Nusaybin Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
title