Haberler

Motor tutkunlarının Bitlis turu

Güncelleme:

Motosiklet tutkunları dünya ve Avrupa'da 50 ülkeyi gezdikten sonra rotalarını Bitlis'e çevirdi. Motosiklet tutkunları, rotasını çevirdiği Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi turu kapsamında Bitlis'e gelerek Van Gölü kıyısından mola verdiler.

Motor tutkunlarının Bitlis turu

BİTLİS - Motosiklet tutkunları dünya ve Avrupa'da 50 ülkeyi gezdikten sonra rotalarını Bitlis'e çevirdiler.

Motosiklet tutkunları, rotasını çevirdiği Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi turu kapsamında Bitlis'e gelerek Van Gölü kıyısından mola verdiler. Motosiklet tutkunu 9 kişilik ekip, Antalya'dan hareket ederek Kapadokya, Kemaliye, Ovacık, Tunceli, Bingöl ve Muş'u dolaştıktan sonra Bitlis'e geldi. Van Gölü'nün Tatvan sahilinde mola veren ve hatıra fotoğrafları çektiren motosiklet tutkunları, Ahlat ile Adilcevaz ilçelerini dolaştıktan sonra Van'a hareket edecek.

Motosikletle yaklaşık 50 ülkeyi gezdiklerini ifade eden ekip sorumlusu Derya Teziş, "Bu kez de Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini gezmekteyiz. Şu anki rotamız Antalya'dan başlayıp Kapadokya, Kemaliye, Ovacık, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis ve Van şeklindedir. Hakkari ve Şırnak sonrası dönüş yapacağız. Toplamda 70 kişilik bir ekibiz ve bu seyahatimize 9 kişi olarak katıldık. Bu tur kapsamında 3 bin 500 kilometre yol yapacağız. Mevsim itibarıyla yeşile bürünen Bingöl ve Muş ovasına hayran kaldık. Keban Barajı ve çevresi çok güzel. Şu an Tatvan'dayız ve Ahlat ile Adilcevaz sonrası Van'a gideceğiz. Burası çok güzel, yeşil ovalar ve dağlarda kar var halen. Türkiye'nin doğusu ayrı güzel, güneyi ayrı güzel, kuzeyi ayrı güzel. Burada motorcuların tercih ettiği çok güzel virajlar var ve herkese tavsiye ediyorum" dedi.

Mola sonrası Tatvan sahil yolunda tur atan motosikletli grubu Van Gölü çevresini dolaşarak Van'a, ardından da Hakkari'ye doğru yol alacaklar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Doğu Anadolu Bölgesi Güneydoğu Anadolu Doğu Anadolu Motosiklet Van Gölü Bitlis Dünya Van Motosiklet Doğa Turizm Güncel Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında 'Rusya' olabilir

Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında "Rusya" olabilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title