Haberler

MHP İspir ve Aziziye ilçelerine çıkarma yaptı

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof.Dr Kamil Aydın, MHP Erzurum il Başkanı Naim Karataş, İspir ilçe esnafını ve mahalleleri gezerek vatandaşların sorunlarını, istek ve temennilerini dinlediler.

Mhp Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof.Dr Kamil Aydın, MHP Erzurum il Başkanı Naim Karataş, İspir ilçe esnafını ve mahalleleri gezerek vatandaşların sorunlarını, istek ve temennilerini dinlediler.

Milletvekili Aaydın ve Başkan Karataş vatandaşlarla istişare ederek yapılacak olan hizmetlerin en iyisini yapmak için elimizden geleninin fazlasını yaparak vatandaşa hizmeti kendilerine borç bildiklerinden dolayı durmadan, yorulmadan çalışmalarına devam edeceklerini ifade ettiler.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Erzurum il Başkanı Naim Karataş ve İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun ile birlikte İspir ilçesine bağlı Zeyrek mahallesinde elektrik kontağından çıkan yangında zarar gören mahalle sakinlerini de ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundular. İspir belediyesinin yangından zarar gören vatandaşların ev ve ahırlarının özellikle çatı onarımlarını süratle halletmiş olmalarının bizzat vatandaşlar tarafından ifade edilmelerini müşahede ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Ayrın ve Karataş daha sonra ilçe belediyesini ziyaret ederek ilçe belediye başkanı Ahmet Coşkun'dan belediyenin yapmış olduğu ve yapacakları hizmetler konusunda bilgiler aldılar.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, İlçe belediye başkanı Ahmet Coşkun, MHP İspir ilçe başkanı ve MHP ispir belediye meclis üyeleri, İspir ilçesine bağlı mahalle muhtarlarının da iştirak ettiği geniş katılımlı bir toplantıyı ilçe belediye binasında yaparak vatandaşların istek ve arzuları görüşülerek yapılacak hizmetlerin aciliyetine göre ivedilikle yapılması için çalışmaların yapılacağı belirtildi.

İspir dönüşü MHP Aziziye ilçe teşkilatını da ziyaret eden Aydın ve Karataş, İlçe başkanı Murat Karadaş, ilçe yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinlediler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzurum İspir MHP Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title