Haberler

Marmaris Belediye Başkanı Personeliyle Bayramlaştı

Güncelleme:

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Kurban Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı. Oktay, tüm personele sağlık ve mutluluk içinde güzel bir bayram geçirmelerini diledi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Kurban Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı.

Mehmet Oktay, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Belediye Başkan Yardımcıları İhsan Öztürk, Ali Zağlı ve Burak Demirtaş'ın da katıldığı bayramlaşma, ilk olarak İçmeler Ana Hizmet Binası'nda başladı, ardından Armutalan Kültür Merkezi, Marmaris Ek Hizmet Binası ve Makine Araç Parkı ile sürdü. Oktay, tüm personele sağlık ve mutluluk içinde güzel bir bayram geçirmelerini diledi.

Bayram tatilinin 9 gün olması nedeniyle sahada çalışacak tüm personele büyük görev düştüğünü söyleyen Oktay, "Halkımızın ve misafirlerimizin gönül rahatlığıyla bir bayram geçirmesi için teyakkuzda olacağız. İlçemizin huzur ve güvenliği için özellikle yaz aylarında yoğun bir tempoyla çalışan personelimize hem kolaylıklar hem de iyi bayramlar diliyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kurban Bayramı Mehmet Oktay Marmaris Kurban Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title