Haberler

Lyon'da Başbakan Erdoğan'a Protesto

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan'ın Lyon'a gelişini protesto etmek için Lyon Carnot meydanında bir gösteri düzenlendi.

Başbakan Erdoğan'ın Lyon'a gelişini protesto etmek için Lyon Carnot meydanında bir gösteri düzenlendi. Fransa Alevileri birliğinin Fransa komünist partisi ile beraber düzenlediği gösteriye yaklaşık 200 kişi katıldı.

Üzerinde Atatürk resmi bulunan Türk bayraklarının yanı sıra, PKK terör örgütünün sözde bayrağı, Abdullah Öcalan, Fransa komünist partisi ve Ermeni Taşnak partili bayrakların göze çarptığı gösteri olaysız sona erdi.

"AYRIMCI SİYASETE DUR DEMEK İÇİN BURADAYIZ"

Avrupa'nın 14 ülkesindeki 300'e yakın Cemevini bünyesinde barındıran Avrupa Alevi birlikleri konfederasyonu genel başkanı Turgut Öker Lyon şehrinde başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti öncesi yapılan mitingde açıklamalarda bulundu. Lyon şehrinde Alevilerin öncülüğünde bir protesto mitingi gerçekleştiğini söyleyen Öker şöyle konuştu:

'Bu mitingle biz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın otoriter, baskıcı bir politika izlediğini ve bu politikanın Türkiye'de ciddi bir çatışmaya, ciddi bir karşı karşıya gelişe sebep olduğunu ve bu politikanın derhal terk edilerek, Türkiye'de inançların, kimliklerin, halkların eşit koşullarda barış içerisinde bir arada yaşamalarını talep ediyoruz onun için buradayız"

BAŞBAKAN KAZAK MİLLİ KIYAFETİ GİYDİ

Avrupa Kazak Fransa Türk Derneği'nden bir grup ellerinde Türk ve Kazak bayrakları ile Başbakan Erdoğan'ın çıkışını bekledi. Başbakan'a Kazak milli giysisi giydirildi. Kendisine müzik aleti dombıra hediye edildi.

Başbakanın büyükelçilikte kahvaltıda olduğu sırada küçük bir grup Türkiye Gençlik Birliği üyesi genç büyükelçiliğe yakın bir meydanda slogan attı. Büyükelçilik civarında Fransız polisinin çok geniş güvenlik önlemi aldığı gözlendi. Başbakan Paris'ten Lyon'a geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fransa Lyon Politika Güncel Haberler

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

500

Yorumlar (50)

ZILGIT:

DÜNYANIN HER YERİNDE MİTİNG YAPAN TEK LİDER...SENİ ÇOOOKKK SEVİYORUZ ECDAT TORUNU RECEP TAYYİP ERDOĞAN...

42
16
yanıtYanıtla
ZIKKIMasdfg@hotmail.com:

MILLETIN PARASI SEBIL TABII...

yanıt0
yanıt0
Göbekli emmi:

2-3 kişi bağırınca protesto edildi diye haber değeri oluyor. Yüzbinler sevgi gösterisinde bulunuyor. Takdirlerinize sunuyoruz.

36
14
yanıtYanıtla
Ben Hur:

Kasimpasali hic bir yerde sevilmiyorsun, turkiyeyi mahvettin simdi avrupaya geldin bir kelime yabanci dil bilmeden yalakalarina ve korumalarina vaaz veriyorsun.seni istemiyoruz bunu ne zaman o kucuk beynin anliyacak.?

15
29
yanıtYanıtla
KADİRgerekliyorum@hotmail.com:

Tüm dünyaya hitap eden başbakan nedense hiçbir ülkenin(buna usa da dahil) başkanı,başbakanı tarafından muhatap alınmıyor bu bir.İkincisi tayyibi sevmeyenler neden vatan haini oluyor arkadaşım.Tayyip vatan mı?Ağzından Atatürk,Türk bayrağı,Türk vatandaşı kelimeleri sadece seçime bir kaç hafta çıkan arap-gürcü birinin;Vatanım Olan Türkiye''de vatan hainliğinden bahsetmesi abesle iştigaldir.Üçüncüsü de İstememe hakkımız var.Bizi siz istiyorsunuz diye 12 yıldır saygı duyuyoruz.Siz de bizim istememe hakkımıza saygı duyun.(Saygı diye bir şey icat etmişler.Öğrenmenizi tavsiye ederim.)

yanıt0
yanıt0
DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ:

PROTESTO EDEN GURUP ANALİZ EDİLDİLİRSE,HİRİSTİYAN VE YAHUDİ TAŞARONLARI OLDUKLARI KOLAYCA ANLAŞILIR.YAHUDİ VE HİRİSTİYANLAR ONLARIN OLSUN .ALLAH CC BİZE YETER,O NE GÜZEL VEKİLDİR.DÜNYA KÜFRÜ İTTİFAK HALİNDE SN BAŞBAKANIN ÜZERİNDEN İSLAMA SALDIRMAKTADIRLAR.ALLAH CC A İNANAN ,MUHAMMED SAV E ÜMMET OLAN HERKES (ULULEMRE İTAAT)EMRİ GEREĞİ DEVLETİMİZİN YANINDA YER ALMAK DURUMUNDAYIZ.AKSİ HALDE SONUÇLARINA KATLANACAĞIMIZ BİR NUSUBET KAÇINILMAZDIR.SELAM VE DÜA İLE

31
6
yanıtYanıtla
tokmakasdfgh@hotmail.com:

620 bin musluman hırıstiyan ve yahudilerin memleketine müdür olarak mı gitmişler??

yanıt0
yanıt0
vatansever80:

heryerde ona karşı nefret var inşallah bu kadar nefret karşılıgını bulacaktır çünki rte nin işi insanları ayrıştırmak ve nefreti yaymaktır

17
20
yanıtYanıtla
İDEAgerekliyorum@hotmail.com:

Hangi 50 kardeşim.Trafo kedileriyle,bakanların.valilerin.emniyet müdürlerinin ambargo koyduğu sandıklardan bile anca 43 çıktı.Diktatörlükle yönetilen ülkeler 80-90 çıkartıyor.Siz 43 ü zor buldunuz.

yanıt0
yanıt0
MERAK ETTİMDEhkadir_23@hotmail.com:

KÜFRÜN NEFRETİNİN KARŞILIĞINI YAKINDA YAŞAYACAKSINIZ.DÜNYA İSLAM ÜMMETİNİN UMUDU OLAN BİRİ NE DUYULAN NEFRETİN KARŞILIĞINI ÇOK YAKINDA TADACAKSINIZ.SİZLER BEDDUA VE NEFRET DIŞINDA NE BİLİRSİNİZ MERAK ETTİM DE?

yanıt0
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title