Haberler

Kurban Bayramı'na doğru

Güncelleme:

Gaziantep'te iş adamı temsilcisi, siyasi ve sivil toplum kuruluşları Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gaziantep'te iş adamı temsilcisi, siyasi ve sivil toplum kuruluşları Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adnan Ünverdi, mesajında, bu müstesna günlerin tüm dünyada sevgi, sağlık, barış ve huzura vesile olması temennisinde bulundu.

Bayramların bir araya gelinen özel günler olduğunu kaydeden Ünverdi, "Ancak bu senenin koşulları, sağlığımız açısından riskler teşkil ediyor. Bayramımızı hüzne çevirmemek için özellikle mesafe konusu başta olmak üzere maske, hijyen ve 14 kurala muhakkak uymalıyız. Ancak bu şekilde kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığını koruyabiliriz." ifadelerini kullandı.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Tuncay Yıldırım da bayramların nesilden nesle aktarılması ve yaşatılması gereken en önemli değerler arasında yer aldığını belirterek, şunları aktardı:

"Bayramda dini vecibemizi yerine getirmek dışında birinci önceliğimiz 'mutlu etmek', sevindirmek, hatırlamak, hatırlatmak ve paylaşmak olmalı ki bu değerler toplumda devamlılık arz etsin, genç neslimiz için de bir kültüre dönüşebilsin. Ama biliyorsunuz ki salgın tehlikesi henüz geçmiş değil. Lütfen bu bayram sevinciniz ve mutluluğunuz uzaktan olsun."

Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan ise İslam dünyası olarak bir Kurban Bayramını daha kutluyor olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşadıklarını aktardı.

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk de bayram dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title