Haberler

Kars'ın Beşyol Köyüne Kız Vermiyorlar

Güncelleme:

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'ne 36 kilometre mesafedeki 150 hane bin 100 nüfuslu Beşyol Köyü'nde, içme suyu sıkıntısı nedeniyle kız verilmiyor.

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'ne 36 kilometre mesafedeki 150 hane bin 100 nüfuslu Beşyol Köyü'nde, içme suyu sıkıntısı yüzünden gençlere komşu köylerden kız verilmediği belirtildi.

BİR BARDAK SUYA HASRET KALDILAR

Köy halkından evli 4 çocuk babası 40 yaşındaki Necati Yolcu bir bardak suya hasret kaldıklarını, il ilçe yöneticileri, milletvekillerine yaptıkları başvurulardan da şimdiye kadar sonuç alamadıklarını belirtti. Necati Yolcu şunları söyledi:

"GENÇLERE KIZ VERMİYORLAR"

"Cami var, imam su olmadığı için köyü terk etti. Gençlerimiz evlenemiyor. Su olmadığı için gençlere kız vermiyorlar. Okulda 11 öğretmen var. Susuzluktan kaçıp gitmesinler diye bidonlarla su taşıyoruz. Su olmadığı için evde banyo bile yapamıyoruz. Kar eriterek hayvanlarımızın su ihtiyacını karşılıyoruz. Seçim zamanı oylarımızı alıp söz verenler, bizi unuttu. Traktörlerle, hayvanlarla, minibüslerle su taşıyor. Sağlıksız su içiyoruz. İçme suyu sorunu çözülmezse, göç etmek zorunda kalacağız."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sarıkamış Kars Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500

Yorumlar (61)

GülserMobil-IOS:

Batı'daki açların Gözünü ve cebini doyurabilirsek inşallah sıra size de gelecek

12
3
yanıtYanıtla
vatanMobil-ANDROID:

bin nufuslu köysünüz birer metre kazsaniz adam basi evinize su getirirsiniz tembel insanlarsiniz benim köyümün suyunu devlet yapmadi köy halki kendi inkanlariyla yapti hemde on km uzaktan..getirdik suyu

8
6
yanıtYanıtla
Tahsin Efe:

300 Genc varmis suyun oldugu yerden Baslayin günde bir metre kazin 10 günde Su getirirsiniz hepsini Devletten beklemeyin.

8
4
yanıtYanıtla
ağrılı:

değerli vatandaşlar sabırlı olun 2015 seçimlerinde oy verin size su gelir saray yaptık para kalmadı

9
2
yanıtYanıtla
KoçeroMobil-IOS:

Allah yardımcıları olsun zor iş

9
1
yanıtYanıtla
emre aydın Mobil-ANDROID:

devlet büyüklerimiz lütfen ALLAH aşkına şu köye şu götürmeyi çok mu görüyorsunuz yapmayın lütfen

9
1
yanıtYanıtla
ErdalMobil-IOS:

Yüz elli hane her bir hane 1000 tl toplasa 150.000 tl bu parayla sondajla en az 10 Adet 150 metre derinlik koyu açarlar al Ömür boyu kullan kimseye Muhtaç olmadan sizde iş yok

8
0
yanıtYanıtla
zazaMobil-ANDROID:

ya bu ne sefalet boyle.cok uzuldum allahim yardimcilari olsun.ee bi zahmet yetkililerde bi el atsin.biraz rahatlari bozulucak ama idare etsinler secimler yakin nede olsa...

8
0
yanıtYanıtla
erdal duranMobil-ANDROID:

ne kadar guzel ne yapacaniz evlenip te

7
1
yanıtYanıtla
AKSARAY:

SU OLMAYAN KÖYLERE ÇAMAŞIR MAKİNASI DAĞITAN ZİHNİYET KÖYE SU GETİRMEK İÇİN NERDE ACABA

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title