Haberler

Karabük'ten kısa kısa

Karabük Valisi Fuat Gürel, kurum denetimleri kapsamında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Karabük Yatırım Destek Ofisi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karabük Valisi Fuat Gürel, kurum denetimleri kapsamında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Karabük Yatırım Destek Ofisi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAKKA Karabük Koordinatörü Sakin Eren, 2019 yılında il genelinde 9 teknik destek projesi ile 741 kişinin nitelikli konularda eğitim aldığını ve bu projelere 172 bin 280 lira destek sağladıklarını ifade etti.

Sakin Eren'e verdiği bilgiler için teşekkür eden Vali Gürel, çalışmalarında başarılar diledi.

MAKS bilgilendirme toplantısı, Vali Gürel başkanlığında yapıldı.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Adres Kayıt Sisteminde metinsel nitelikte tutulan adres bilgilerinin coğrafi koordinatlarla birleştirilmesi ve oluşturulan altyapının diğer sistemlere entegre edilebilmesi amaçlanan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden görevlendirilen personelin yaptıkları çalışmaların değerlendirildiği "Mekansal Adres Kayıt Sistemi Projesi" (MAKS) toplantısı Vali Gürel başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan ve proje hakkında yetkili idarelerin yapması gereken iş ve işlemlerin anlatıldığı ve bugüne kadar yapılan çalışmaların değerlendirildiği, binalar üzerindeki numaraların tamamlattırılması kararının alındığı toplantıya Vali Gürel'in yanı sıra, vali yardımcısı Barboros Baran, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kurum müdürleri ile il genelindeki belediye başkanlıklarının ilgili birim yetkilileri, İl Özel İdaresi ve Organize Sanayi Bölgesi yetkilileri katıldı.

Şehit ailesine ziyaret

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, beraberinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ile 1989 yılında şehit olan Jandarma Çavuş Emin Karma'nın 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Şehidin babası Şakir Karma'yı ziyaret ederek sağlıklı ve uzun ömür temennisinde bulunan Vali Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, aile ile bir süre sohbet etti.

Öte yandan Halk Günü Toplantısı da yapan Gürel, Fatih İlkokulu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ve Fatih İmam Hatip Ortaokulunu ile il merkezinde oturan bazı aileleri ziyaret etti.

Safranbolu Belediyesi personeline deprem eğitimi

Safranbolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından belediye personeline 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle eğitim düzenlendi.

Birkaç oturumdan oluşan eğitime belediyenin tüm birimlerinden personel katıldı. Deprem anında neler yapılmalı, nasıl korunmalı ve ilk yardım konusunda bilgilendirme sunumu yapılarak eğitim tamamlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Batı Karadeniz Safranbolu Karabük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
title