Haberler

Kamyonun Çarptığı Sürüdeki 20 Koyun Telef Oldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yerinden detaylar- Kazaya karışan koyunlardan detaylar- Koyunların sahibinden detay görüntü- Sürücünün konuşması Ordu'da kamyonun çarptığı sürüdeki 20 koyun telef oldu Altınordu ilçesinde kamyonun çarptığı 20 koyun telef oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yerinden detaylar- Kazaya karışan koyunlardan detaylar- Koyunların sahibinden detay görüntü- Sürücünün konuşması Ordu'da kamyonun çarptığı sürüdeki 20 koyun telef oldu Altınordu ilçesinde kamyonun çarptığı 20 koyun telef oldu.Alınan bilgiye göre, İsmail Eşen yönetimindeki 52 K 5903 plakalı kamyon, Yemişli Mahallesi mevkisinde çobanların yolun karşısına geçirmeye çalıştığı koyun sürüsüne çarptı. Sürüdeki 70 koyundan 20'si telef oldu.Sürü sahibi Temel Özyurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, çobanların koyunları Çambaşı Yaylası'ndan getirdiğini belirterek, "Kazada 20 koyunumuz telef oldu. Zararım yaklaşık 15 bin lira. Çok üzgünüm" dedi. Sürücü Eşen ise koyun sürüsünün bir anda önüne çıktığını savunarak, "Zeminin ıslak olmasıyla aracı bir anda durduramadım" dedi.Telef olan koyunlar, belediye ekiplerince yoldan kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre araç trafiğine kapanan yol, telef olan koyunların kamyona yüklenip götürülmesinin ardından açıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Altınordu Yemişli Eşen Ordu Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title