Haberler

Kabe'nin Kapısı Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Açıldı

Güncelleme:

Resmi temaslarda bulunmak gittiği Suudi Arabistan'da umre yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve heyeti için, Kral Selman'ın emriyle Kabe'nin kapısı da açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan'da Kabe'yi ziyaret ederek, umre yaptı.

MESCİD-İ HARAM'I ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cidde Kral Abdulaziz Uluslararası Havalimanı'ndaki Kraliyet Misafirhanesi'nde ihrama girerek, karayoluyla Mekke'ye geldi. Gece saatlerinde Mescid-i Haram'ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet, Kabe'de önce umre tavafını yaparak, Merve ve Safa tepeleri arasında umre sa'yini gerçekleştirdi.

KRAL SELMAN TALİMATI VERDİ KABE'NİN KAPISI AÇILDI

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş da umre yaptı. Kral Selman'ın emriyle, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve heyeti için Kabe'nin kapısı da açıldı.

KRALİYET KONUKEVİ'NE GEÇTİ

Umre ziyaretini tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra, Mescid-i Haram'ın yanındaki Suudi Arabistan Kraliyet Konukevi'ne geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekilerin Medine'ye geçerek, Hazreti Muhammed'in kabrinin bulunduğu Mescidi Nebevi'yi de ziyaret etmesi planlanıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Suudi Arabistan Mekke Riyad Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (139)

AgaMobil-IOS:

Allahim sana güc kudret versin reis

0
0
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Tayyip yine müslümanız şovlarında :)

0
0
yanıtYanıtla
EfeMobil-ANDROID:

Adam İslamı yaşıyor kardeşim.

0
0
yanıtYanıtla
gurbetçi Mobil-ANDROID:

Allah herkeze nasip etsin

0
0
yanıtYanıtla
seniMobil-ANDROID:

allah affetmez

0
0
yanıtYanıtla
vatandasMobil-ANDROID:

bu milleti 1-2 ay uyutur. adamlar haklı. Bahçeli , Kılıçtaroğlu da gitsin. 2 foto iş tamam.

0
0
yanıtYanıtla
vatandasMobil-ANDROID:

Etrafta işlediği günahlar belki affedilir diye o kadar çok umre yapan varki..! Ama zor yaa. kul hakkı ne olacak. samimi olanlar hariç

0
0
yanıtYanıtla
Kürt hançeriMobil-IOS:

Ölen Masum Kürt çocukları için de dua et Sevgili Cumhurbaşkanı'm, diyinki kim onları öldürmüş ölümüne sebep vermişse aynısı misli ile karşilık alsın !!! Lütfen Sevgili Cumhurbaşkanı'm

0
0
yanıtYanıtla
Erganili eski akp simdi mhpMobil-IOS:

Rahmetli basbug türkeş içinde açılmıştı yıllar önce insallah allah kabul eder gidemeyenlerde gider o kutsal topraklara

0
0
yanıtYanıtla
Erganili eski akp simdi mhpMobil-IOS:

Bgun secim olsa %65 alır :)

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title