Haberler

İzmir Üniversite Öğrencisi Kazada Öldü

Güncelleme:

Üniversite öğrencisi kazada öldüİZMİR'in Buca ilçesinde, Dokuz Eylül Üniversitesi yerleşkesi içinde kullandığı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybederek yola düşen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ozan Güney Diker, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Üniversite öğrencisi kazada öldü

İZMİR'in Buca ilçesinde, Dokuz Eylül Üniversitesi yerleşkesi içinde kullandığı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybederek yola düşen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ozan Güney Diker, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Ozan Güney Diker, üniversite yerleşkesi içinde motosikletiyle seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan motosikletten yola düşen Diker, ağır yaralandı. Kazayı gören öğrenciler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Diker, ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Diker, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz öğrencinin ölüm haberini alan yakınları ve arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Ozan Güney Diker'in cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Öte yandan görgü tanıkları kazanın yokuş aşağıya inen motosikletin virajı alamadığı için devrilmesiyle meydana geldiğini iddia etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Diker için Karşıyaka Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine baba Oktay Diker, anne Halide Diker, kardeşi Efe Diker, yakınları, üniversiteden ve üyesi olduğu Anatolian Soldiers motosiklet kulübünden arkadaşları katıldı. Diker'in tabutuna motosikletçi yeleği koyulurken, arkadaşları da tabutunun başında bekledi. Anatolian Soldiers motosiklet kulübü üyesi Uğur Sadioğlu, "18 yaşında gencecik bir arkadaşımızı talihsiz bir kazada kaybettik. Hepimiz gözyaşı döküyoruz. O daha çok gençti, keşke onun yerine biz gitseydik. Çok delikanlı bir çocuktu. İnsan olarak iyi bir çocuktu, karakterli ve olgun bir çocuktu. Çok üzgünüz" dedi. Kulüp üyelerinden Bülent Sever ise, "Anatolian Soldiers ailesinin iyi bir parçasıydı, üzgünüz" diye konuştu. Ozan Güney Diker, cenaze namazının ardından motosikletli arkadaşlarının korteji eşliğinde götürüldüğü Doğançay Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Buca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title