Haberler

Izmir Foça Motosiklet Otomobile Çarptı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Izmir'in Foça ilçesinde, kontrolsüz kavşakta bir motosikletin otomobile çarptığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Izmir'in Foça ilçesinde, kontrolsüz kavşakta bir motosikletin otomobile çarptığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Sık sık kazaların yaşandığı kavşakta bir an önce önlem alınıp, sinyalizasyon sistemi kurulması istendi.

Kaza, dün (pazar) saat 18.00 sıralarında Sadullah Sever Caddesi, İzmir Caddesi ve Oruç Reis Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Oruçreis Caddesi'nin Foça yönünden gelen Osman Koçlu'nun (18) kullandığı 35 MIV 40 plakalı motosiklet, Sadullah Sever Caddesi'nden İzmir Caddesi'ne geçmeye çalışan Nur Kayadeniz (60) yönetimindeki 45 FV 562 plakalı otomobille çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle asfalta fırlayan, kask takmadıkları belirlenen motosiklet sürücü Osman Koçlu ve arkadaki arkadaşı Cemal Sadıç (18) ile otomobil sürücüsü Nur Kayadeniz ve yanındaki eşi Ümran Kayadeniz (47) yaralandı. Yaralılardan Osman Koçlu ve Cemal Sadıç, Aliağa Devlet Hastanesi, otomobil sürücüsü Nur Kayediniz Menemen Devlet Hastanesi, eşi Ümran Kayadeniz ise Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Durumu ağır olan Koçlu, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Aynı hastanedeki arkadaşı Sadıç ise buradaki ilk müdahalenin ardından Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne sevk edildi. Sadıç'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Kayadeniz Çifti ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Tedavisinin ardından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Nur Kayadeniz'in, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edileceği bildirildi.

"KAVŞAĞA SİNYALİZASYON SİSTEMİ YAPILSIN"

Yenifoça Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mehmet Yiğitalp, sık sık kazaların yaşandığı kavşakta önlem alınmasını isteyip, "Belediyeden Karayolları'na, Kaymakamlık'tan Valiliğe kadar here yere müracaa edip, kavşağa sinyalizasyon sistemi konulmasını istedik. Hız azaltıcı düzenlemeler yapılarak geçişin emniyetli hale getirilmesini istedik. Ancak, bugüne kadar hiçbir şey yapılmadı. Yıllardır, belki 50 - 60 kişi buradaki kazalarda hayatını kaybetti. 60 aracımızla her gün binbir sıkıntıyla buradan çıkış yapmaya çalışıyoruz. Foça, Yenifoça, Yedinci Alay, Bağarası, Aliağa, İzmir çıkışlarının kesişme noktası burası. Sivil vatandaşlarımızın yanı sıra 7 bine yakın askerimiz araçlarıyla buradan giriş çıkış yapıyorlar. Bu bölgede bundan daha yoğun bir kavşak yok. Ama hiçbir önlem de yok. Sinyalizasyon sistemi konulması şart. Cumartesi ve pazar günleri gibi aşırı yoğun olan günlerde polis memuru veya trafik zabıtasının da görev yapmasını istiyoruz. Üzüntümüz, acımız büyük" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenifoça Aliağa İzmir Foça Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title