Haberler

İsveç Sağlık Bakanı'ndan "Hoşgörü" Tavsiyesi

İsveç Sağlık Bakanı Gabriel Wikstrom, komşusunun geç saatte gürültülü seks yaparak kendisini rahatsız etmesinden yakınan bir vatandaşa ilginç bir tavsiyede bulundu.

İsveç Sağlık Bakanı Gabriel Wikstrom, komşusunun geç saatte gürültülü seks yaparak kendisini rahatsız etmesinden yakınan bir vatandaşa ilginç bir tavsiyede bulundu. Bakan, gürültülü seksin hem genel hem de özel sağlık açısından yararlı olduğunu söyleyerek, öfkeli vatandaştan biraz daha hoşgörülü olmasını istedi.

RIA Novosti'nin haberine göre, bir İsveçli Sağlık Bakanı Wikstrom'a bir tweet atarak, "Komşularım yine gürültülü seks yapıyor. Siz benim tek umudumsunuz: Akşam saat 10'dan sonra gürültülü seksi engeller misiniz?" diye talepte bulundu.

Bakan Wikstrom'dan talebe beklenmedik bir cevap geldi. Wikstrom, "Onlar açısından iyi bir durum diye düşünüyorum. Hem kamu sağlığı hem de kendi sağlıkları açısından iyi bir şey" diye cevap verdi.

İsveçli bakan, attığı tweet'in gazetelerde haber olması üzerine, sözlerinin arkasında durarak, İsveç'te 1996'dan beri çiftler arasında seksin dörtte bir oranında düştüğünü hatırlattı.

20 yıl önce çiftlerin ayda ortalama 5 kez seks yaptığını hatırlatan bakan, bugün miktarın ayda 3.8'e düştüğünü kaydederek, "Komşularımızın bu davranışla bizi öfkelendirdiğinden eminim, ama yapabiliyorlarsa ne ala, biraz hoşgörülü olmamız gerekir" diye konuştu. - Mart

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsveç Politika Güncel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title