Haberler

Terör Örgütü IŞİD Almanya'ya Saldırı Tehdidinde Bulundu

Güncelleme:

Brüksel saldırılarının ardından sıranın Almanya'da olduğu yönünde sözlü mesajlar gönderen IŞİD, bu kez Twitter üzerinden fotoğraf paylaşarak Almanya'yı terör eylemi yapmakla tehdit etti.

Terör örgütü IŞİD'den Almanya'ya saldırı tehdidi geldi. Brüksel saldırılarının ardından sıranın Almanya'da olduğu yönünde sözlü mesajlar gönderen IŞİD, bu kez Twitter üzerinden fotoğraf paylaşarak Almanya'yı terör eylemi yapmakla tehdit etti. Paylaşılan fotoğraflarda hedefler arasında Almanya'nın Köln/Bonn Havalimanı ve Berlin'deki Başbakanlık binası gösteriliyor.

FOTOĞRAFTA KÖLN/BONN HAVALİMANI ALEVLER İÇERİSİNDE GÖRÜNÜYOR

Fotoğrafta Köln/Bonn Havalimanı alevler içerisinde görünürken, bir IŞİD militanı havalimanının yanışını seyrediyor.

"KARDEŞLERİNİN BELÇİKA'DA YAPTIĞINI SEN DE YAPABİLİRSİN"

Fotoğrafta not olarak 'Kardeşlerinin Belçika'da yaptığını sen de yapabilirsin' ifadeleri yer alıyor. Bir diğer fotoğrafta ise Berlin'deki Başbakanlık binası alevler içerisinde gösteriliyor. IŞİD'in sözkonusu fotoğraflarla Almanya'daki taraftarlarına buraları bombalayın mesajı verdiği değerlendiriliyor.

TEHDİT ÜZERİNE ÖNLEMLER ARTTIRILDI

Rheinische Post (RP) gazetesinin bildirdiğine göre, internet ve sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapılan tehditleri ciddiye alan Alman güvenlik birimleri, tehdit üzerine önlemleri arttırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Brüksel Almanya Berlin Dha Dünya Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

500

Yorumlar (46)

WANLI:

ALMANYA KÜRTLERE TAM DESTEK WERSİN BİR TANE İŞİT KALMAZ ALMANYADA

31
12
yanıtYanıtla
ankaralıs:

Almanya Akpli ne kadar Türk varsa Sınır dışı etsin. . Terör falan olmaz. Işide burada bile destek veriyor bu kitle.

17
18
yanıtYanıtla
alman:

sizden korkan sizin gibi olsun gelmeseniz domuzsunuz pislikler

9
20
yanıtYanıtla
işid:

yürü len şıwayn

yanıt3
yanıt0
cem tuna:

dinimizde terör yoktur, , eger var diyen varsa, o teröristtir, , müslüman degildir.

24
1
yanıtYanıtla
ADİN BATSİN:

FERAMİZ BU GERÇEKTEN AYETMİ?? YOKSA SEN HASTAMİSİN. GERÇEKTEN SORUYORUM. KURANDAMİ YAZİYOR

yanıt2
yanıt0
CEM TUNA:

FERAMiZ TEKiN ve digerlerine cevap:Kurani kerimden numaralarini yazdigin o ayetlerin manalari, , ahirette cehennemde olayacak olan seylerdir, daha henüz dünyada yasayoruz, dünyadaki uygulamalara nicin bakmiyorsunuz, , , ??? bu dinin mübelligi hz muhammed efendimizdir, o hayattayken hic kimseye iskence etmemistir, , etti diyorsaniz ispat etmelisiniz, , savas esnasinda bile merhametli davranmistir, , esirlere iyi muamele yapmistir, , hz muhammedden sonra gelenlerde onun yolundan gitmislerdir.

yanıt2
yanıt0
Horoz 20:

Cok iyi olur. Almanya turkiyeye karistirmak icin pkkyi. Senelerdir. Baska kurumlar. Uzerinden. Para. Silah. Egitim. Veriyor. Artik. Patlasin. Bombalar. Cok iyi. Olur. Bol. Sans. Isid. Oyle. Vurunki. Dunya. Gorsun

10
12
yanıtYanıtla
edirne:

gazaları mübarek olsun.

7
10
yanıtYanıtla
tankut:

ışid ingiliz firmasıdır.

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title