Haberler

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'dan 23 Nisan Mesajı

Şanlıurfa’nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin 98. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nin 98. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Özyavuz, mesajında tarih boyunca haysiyetli ve şerefli bir şekilde yaşayan Türk milletinin "Ya istiklal, ya ölüm" diyerek, yurdu işgal eden düşmanlara karşı eşsiz bir mücadele vererek İstiklal Savaşı'nı kazandığını hatırlattı. Tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen Türk milletinin 23 Nisan 1920'de "Hakimiyet kayıtsız, şartsız milletindir" diyerek, "egemenlik ve bağımsızlık" iradesini meclis çatısı altında bütün dünyaya haykırdığını belirten Özyavuz, 98 yıl önce temelleri atılan "milli egemenlik ruhunun" bir çınar gibi büyüyerek bugünlere geldiğine ifade etti. Türkiye Cumhuriyeti'nin hangi zor şartlarda kurulduğunun yeni nesillere çok iyi anlatılması gerektiğinin altını çizen Özyavuz, mesajında "O gün sergilenen milli irade ruhu, ülkemizde demokrasinin ve millet egemenliğinin teminatı olmuştur. Ulusal egemenlik ve bağımsızlığımızın taçlandırıldığı 23 Nisan günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir. Bu Büyük Önder'in nesillerimize verdiği değerin ve güvenin en güzel belirtisidir. Her yıl yavrularımızın büyük bir coşku ile kutladığı bu bayramda atılan 'sevgi ve kardeşlik' tohumlarıyla yarınlara dair umutlarımız yeşeriyor. Özgürlüğün, eşitliğin ve adaletin kaynağı milletin kayıtsız şartsız egemenliğidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık yarınları gelecek kuşakların görüşleri ve çalışma azmiyle şekillenecektir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özyavuz Şanlıurfa 23 Nisan Harran Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

title