Haberler

Güneyin İncisi' Ödülü Sunay Akın'a

Adana’da Güney Eğitim Vakfı’nın her yıl bir kişiye verdiği ’Güneyin İncisi’ ödülü bu yıl ünlü şair ve yazar Sunay Akın’ın oldu.

Adana'da Güney Eğitim Vakfı'nın her yıl bir kişiye verdiği 'Güneyin İncisi' ödülü bu yıl ünlü şair ve yazar Sunay Akın'ın oldu.

Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şadi Alyeni, 18 Kasım'da Sheraton Otel'de bu yıl 23'ncüsü kutlanacak olan Güney Eğitim Vakfı Balosu'na tüm hayırseverleri ve Adana'ya gönül verenleri beklediklerini söyledi.

Ödülün kent için önemli olduğunu söyleyen Vakıf Başkanı Şadi Alyeni, "Güneyin İncisi ödülü, Türkiye'de her şeyden önce insanlığa, vatanına, milletine ve dolayısıyla gençlere hizmet etmiş ve en önemlisi gençlerimizin eğitimlerine rehber olan, topluma mal olmuş sanatçılara verilmektedir. Güney Eğitim Vakfı, her yıl mevcut durumunu biraz daha yukarılara taşımak için hiç durmadan çalışmalarına devam etmektedir" dedi.

"Burs verdiklerimiz, burs veriyor"

Alyeni, verdikleri bursları titizlikle incelediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Eğitim ve Burs Değerlendirme Komisyonu, burs başvurularını büyük bir titizlikle incelerken, Sosyal Aktivite ve Gönüllü İletişim Komisyonumuzda etkinlikler düzenleyerek burs sayımızı arttırıcı çalışmalarda bulunmaktadır. Güney Eğitim Vakfı, kurulduğundan bugüne 3 bin 293 öğrenciye burs desteği sağlamıştır. Bugün de 450 öğrenciye burs vermekte olan vakfımızın 758 mezun bursiyeri de olmuştur. Bugün mezun bursiyerlerden yönetim kurulunda görev alıp yardım eden arkadaşlarımızın vakıf için çaba sarf etmeleri ve hatta bazı mezunlarımızın da burs desteği sağlamaları bizleri gururlandırmıştır. 18 Kasım'da Sheraton Otel'de yapılacak 23. balomuza katılarak herkes bir öğrencinin eğitimine katkı sağlayacaktır. Tüm Adanalı hemşehrilerimizin öğrencilerimiz için yaptığımız bu çabaya destek vermelerini bizlerle birlikte olmalarını gönülden istiyoruz." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sheraton Otel Sunay Akın Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title