Haberler

Gökhan Gönül: "İpi Göğüsleyeceğiz"

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, kalan tüm maçlarını kazanarak şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, kalan tüm maçlarını kazanarak şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Gökhan Gönül, kendi internet sitesinde yer alan açıklamasında, sezon başından beri sakatlıklarla uğraştığını belirterek, "Ancak sakatlığımı yavaş yavaş atlattım. Umarım sezon sonuna kadar takımdaki yerimi alır, mücadelemi sergilerim" dedi.

Yeni Malatyaspor maçı ile birlikte takım olarak kendilerine gelip yükselişe geçtiklerini ifade eden Gökhan, şunları söyledi:

"Her hafta mücadele ve takım oyunu bakımından üzerine koyarak, adım adım sonuca ulaşmayı başardık. 10 maçlık bir seriden sonra Bursaspor beraberliği yaşamamıza rağmen kaybedecek bir şeyimiz yok. Ligin ikinci yarısında göstermiş olduğumuz performans ve mücadele arzumuz ile bugün şampiyonluk yolunda en önemli adaylardan birisi haline geldik. Şampiyon olmak için de kalan tüm maçlarımızı kazanarak, ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Yeter ki sahaya yansıtacağımız mücadele, istek ve hırsımız aynı şekilde devam etsin. "

-"BUCASPOR MAÇINI KAYIPSIZ GEÇMEK İSTİYORUZ"-

Performanslarının artmasındaki en önemli faktörleri, arkadaşlık, mücadele ve taraftar desteği olarak sayan Gökhan, "Bizler sahada mücadele ettikçe, taraftarlarımızın desteğinin her daim süreceğine olan inancım da tam. Şampiyonluğa giden yolda artık her maç bizler için çok kritik ve önemli. Pazar günkü Bucaspor maçı öncesinde, çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Sakatlığımı atlatıp, en kısa sürede sahadaki yerimi almak istiyorum. Bucaspor'un şu an durumu oldukça kritik. Takım olarak Bucaspor'a çok büyük saygı duyuyoruz, ancak bu maçı mutlaka kayıpsız geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

-"ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ YÜKSEK"-

"Şampiyonluk şansımızın çok yüksek olduğuna inanıyorum" diyen Gökhan, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe Spor Kulübü, camia olarak şampiyonluklara alışkın bir camiadır. Kalan maçların stresini kaldıracak güce sahiptir. Buradan aldığımız inanç ve güven ile şampiyonluk kupasını kulübümüze kazandıracağız. Büyük Fenerbahçe taraftarına özlemini duydukları şampiyonluğu bu sezon sonu armağan etmek istiyoruz. "

Son olarak şampiyon olan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nı kutlayan Gökhan, "Üst üste altıncı kez şampiyon olan Fenerbahçe Bayan Basketbol takımımızı yürekten kutluyorum. Umarım voleybol erkekler final serisinde Arkas Spor önünde seride 1-0 önde bulunan Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız da şampiyon olarak bizleri gururlandıracaktır. Spor takımının gerekliliklerini layıkıyla yapan Türkiye'nin en büyük kulübü Fenerbahçe'de olmaktan dolayı oldukça gururluyum. Şampiyonluk yolunda ter döken tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

-BUCASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI-

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 24 Nisan Pazar günü deplasmanda Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertliler, pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Sağ omuzundaki kısmi yırtık nedeniyle Gaziantepspor maçından bu yana antrenmanlara katılmayan Gökhan Gönül, tedavisinin ardından bugün takımla çalıştı. Gökhan'ın omzuna uygulanan özel bir bandajla çalışmada yer aldığı bildirildi.

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Niang, Dia, Özer, kaleci Mert, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı koşu yaptı. Antrenör Arslan, koşunun ardından Dia ve Özer'e topla çalışmalar yaptırdı.

Bu arada, sağ arka adalesinde zorlanma olan Güiza da Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı koşu yaptı.

Boğaz enfeksiyonu bulunan kaleci Volkan Demirel ile salonda çalışan Selçuk ve sağ kasığında zorlanma olan Okan da antrenmana katılmadı.

Fenerbahçe, Bucaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title