Haberler

Gaziantep?te Eğitim Protokolü İmzalandı

Gaziantep'te eğitim protokolü imzalandı Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, okulların bakım onarım ve malzeme temini ve gaziler diyarından şehitler diyarına yolculuk protokolü imzalandı.

Gaziantep'te eğitim protokolü imzalandı

Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, okulların bakım onarım ve malzeme temini ve gaziler diyarından şehitler diyarına yolculuk protokolü imzalandı.

Gaziantep Valiliği'nde düzenlenen protokol imza törenine Vali Ali Yerlikaya, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu katıldı. Törende konuşan Vali Yerlikaya, Şahinbey Belediyesi'ne eğitime yönelik desteğinden ötürü teşekkür ederek, şunları dedi:

"Yapmış olduğumuz protokol ile Şahinbey ilçesindeki okul öncesi mevcut eksiklikleri gidermek, niteliklerini artırmak ve donatılarını daha yüksek tutmak istiyoruz. Geçen sene 10 bin öğrencimizi Çanakkale gönderdik. Bu Türkiye'de ses getirdi. Güzel ve hayırlı bir proje. Bu yıl bunu 20 bin öğrenciye ulaştıracağız. Şahinbey İlçesi'ndeki 12. sınıf öğrencilerine bu müjdeyi vermiş oluyoruz."

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu ise belediye olarak eğitime önem verdiklerini kaydederek şöyle dedi:

"Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte bugün 3 tane protokole birlikte imza atıyoruz. Okul öncesi eğitimle alakalı Şahinbey Belediyesi'nin sosyal tesislerini, bu protokolle birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devrediyoruz. Öğretmenleri Milli Eğitimi Müdürlüğü temin edecek. Çocukların ısınması ve donanımları da Şahinbey Belediyesi tarafından karışılanmış olacak. İkinci protokol, okulların ihtiyaç duyduğu malzeme temini. Şahinbey İlçesindeki okulların malzeme temini ve ihtiyaç duyulan basit donanımlar belediyemiz tarafından karşılanacak. Üçüncü protokolde daha önce yapmış olduğumuz 10 bin öğrencimizi Çanakkale'ye uçak ile götürmüştük. Çok rağbet gördü. İkinci 10 bin öğrencimizi de bu protokol ile yine uçakla Çanakkale'ye götüreceğiz. Bu yıl Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı ve birlik beraberliğimizi daha çok pekiştirmek istiyoruz. Öğrencilerimize bu şuuru aşılamak istiyoruz."

Yapılan konuşmaların ardından 3 protokol imzalandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Şahinbey Belediyesi Gaziantep Valiliği Politika Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

title