Haberler

Fujıtsu Roadshow Etkinliğinin İkinci Etabı Tamamlandı

Güncelleme:

Fujıtsu teknoloji aracı 22 kentte binlerce kobi'ye yeni teknolojileri tanıttı

Fujitsu Roadshow etkinliğinin ikinci etabı, Fujitsu Türkiye ve Intel işbirliğiyle geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Birinci etabı 31 Temmuz'da tamamlanan etkinliğin ikinci etabında da Fujitsu Teknoloji Aracı binlerce KOBİ'ye ulaştı. 8.220 km yol yapan araçta Fujitsu'nun KOBİ'lere değer katan istemci, dizüstü bilgisayar, PC ve iş istasyonu ürünleri tanıtıldı. Anadolu'nun farklı bölgelerindeki küçük ve orta ölçekli işletmelere ulaşmak amacıyla yola çıkan Fujitsu Teknoloji Aracı etkinliğin tüm duraklarında KOBİ'lerin ve teknoloji severlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Fujitsu Teknoloji Aracı, Roadshow'un ilk etabında 20'nin üzerinde ili ziyaret edip, 7.200 km yaparak Türkiye'nin batısındaki binlerce KOBİ'ye ulaşmıştı. Fujitsu Türkiye'nin Intel işbirliğiyle bu yıl ikinci kez düzenlediği Fujitsu Roadshow etkinliğinin ikinci etabı Gebze'de tamamlandı. Yüzün üzerinde uzmanın görev aldığı etkinliklerde Fujitsu Teknoloji Aracı 8220 kilometre yol kat etti. 02 Ekim tarihinde Karabük'te başlayan Fujitsu Roadshow Etkinliği'nin 2.etabı Kastamonu, Çorum, Amasya, Tokat, Giresun, Fatsa, Bafra, Sinop, Nevşehir, Mersin, Aksaray, Ankara, Kütahya, Karacabey, Bilecik, Söke, Salihli, Yatağan, Milas, Ortaca, İnegöl'ü ziyaret etmesinin ardından Gebze ziyaretiyle sona erdi. Etkinlikte tanıtılan, KOBİ'lere değer katan Fujitsu ürün ve çözümleri teknoloji meraklılarından büyük ilgi gördü.

Fujitsu, her ölçekten işletmenin en son teknolojilerden faydalanabilmesi gerektiği inancıyla hareket ediyor. Türkiye'nin bilgi toplumu olmasına doğrudan katkı sağlayan KOBİ'lere odaklanan şirket, Fujitsu Roadshow etkinliğiyle büyük şehirler dışında, özellikle Anadolu'nun küçük yerleşim merkezlerindeki KOBİ'lere ulaşıyor. Kanal yapısını geliştirmek ve bu sayede teknolojinin yeteri kadar ulaşamadığı merkezlere hizmet götürmek hedefiyle yola çıkan Fujitsu, bilgi ve deneyimi ile küçük ölçekli iş ortaklarının yanında yer almayı sürdürüyor.

Fujitsu Anadolu'daki KOBİ'lere kendi evlerinde hizmet götürüyor

Her ölçekten ve bütçeden şirketin yeni teknolojilerden faydalanması gerektiği inancıyla hareket eden Fujitsu Türkiye, KOBİ'lere uygun maliyetlerle en son teknolojilere sahip olma fırsatını sunuyor. Fujitsu'nun KOBİ'lere yönelik çözümleri arasında yer alan istemcileri, LIFEBOOK dizüstü bilgisayarları, ESPRIMO PC'leri ve CELSIUS iş istasyonları yüksek performansları, enerjiyi verimli kullanmaları, yönetim ve kullanım kolaylığı gibi özellikleriyle bu kuruluşların rekabet avantajı elde etmelerini sağlıyor.

Uçtan uca tasarruf sağlayan akıllı çözümler

Fujitsu'nun istemci ürünleri KOBİ'lerin sunucu bazlı sistemlere kolaylıkla erişebilmelerini sağlıyor. Uçtan uca çözüm sağlayan ürünler, sunucu bazlı sistemlere geçişte KOBİ'lere ciddi ölçüde değer yaratıyor. FUTRO A300 istemci, sahip olma maliyetinde tasarruf sağlıyor. Fujitsu istemcilerinin sunduğu avantajlar arasında donanım, bakım ve onarım maliyetlerinden tasarruf, yönetim ve kullanım kolaylığı, mevcut PC ağlarına entegrasyon yer alıyor.

ESPRIMO masaüstü PC serisi ile KOBİ'lere uygun maliyetli, yüksek performanslı çözümler sunuluyor. En yeni, üçüncü nesil Intel Core işlemcilerin kullanıldığı yeni ESPRIMO Mini PC, kullanıcılara yüksek performansın yanı sıra daha az enerji tüketimi, daha az gürültü ve ısı gibi avantajlar da sağlıyor. FastOn'u destekleyen ESPRIMO PC teknolojisi sayesinde ise masaüstü bilgisayarları başlatma süresi kısalıyor.

Fujitsu, monitör alanında ise geçtiğimiz yıl hem 2D, hem de 3D görüntüyü destekleyen ilk monitörünü piyasaya sundu. 23 inçlik, profesyonellere yönelik ürün ile kullanıcılar 2D ve 3D çalışmaları arasında kolaylıkla geçiş yapabiliyor ve üç boyutlu gözlüklerle Real3D deneyimini yaşayabiliyor.

Trendlere uygun dizüstü bilgisayar ve tabletler

Fujitsu, iş dünyasının giderek mobilleşmeye başladığının; bu noktada güvenilirlik ve kullanılabilirliğin öneminin arttığının bilinciyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda LIFEBOOK, Ultrabook ve tablet ürünleri öne çıkıyor. Örneğin, STYLISTIC Q702 ürünü hem klavyesiz i5 işlemcili, vPro destekli güçlü bir Slate Tablet, hem de arzu edildiğinde klavyenin eklenmesiyle güçlü bir dizüstü bilgisayar işlevi görmesiyle dikkat çekiyor.

Fujitsu, kurumların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak LIFEBOOK ürün gamını da genişletti. Gücünü en yeni, üçüncü nesil Intel Core işlemcilerden alan LIFEBOOK ürünleri 4G/LTE bağlantısı gibi özellikleriyle mobilite, modüler yuva gibi özellikleriyle ise esneklik sunuyor. Yaz aylarının başında piyasaya sunulan 17.3" ekranlı LIFEBOOK N532 ve NH532, 15.6" ekranlı LIFEBOOK AH532, 2.2 kg ağırlığında 15.6" ekranlı LIFEBOOK AH552/SL Slimbook, 18 mm inceliğinde, 1.57 kg ağırlığında 13.3" ekranlı LIFEBOOK UH552 Slimbook, 13.3" ekranlı, 1.6 kg ağırlığında vPro destekli LIFEBOOK S792, 1.57 kg ağırlığında 13.3" ekranlı LIFEBOOK UH572 ve 14" ekranlı LIFEBOOK U772 Ultrabook'larımız kurumların tüm ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için tasarlandı. Fujitsu'nun LIFEBOOK U772 Ultrabook ürünü, 14" ekrana sahip 1.4 kg ağırlığındaki, 15.9 mm inceliğindeki Ultrabook ürünü dünyanın en hafif ürünü olmasının yanında vPro destekli dünyanın ilk kurumsal Ultrabook ürünü ve dünyada port replikatör destekli tek Ultrabook ürün olarak fark yaratıyor.

Bunlara ek olarak STYLISTIC M532 Android Tablet ise 560 gr ağırlığı, 4 çekirdekli işlemcisi, Android 4.0 işletim sistemi ile kullanılabilirlik ve güvenliğin birleştirmesiyle iş dünyasındaki yeni Kurumsal Slate Tablet sınıfındaki yerini aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Fujitsu Gebze Intel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title