Haberler

Fatih İlkokulu yeni eğitim-öğretim yılına hazır

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından Biga'da yapımı hızla devam eden Fatih İlkokulu'nun inşaat çalışmaları yetkililerce incelendi.

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından Biga'da yapımı hızla devam eden Fatih İlkokulu'nun inşaat çalışmaları yetkililerce incelendi.

Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Saim Yılmaz ve Bülent Korkmaz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, eski binasının yıkılarak yeni yapılan Fatih İlkokulu'nun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Okul inşaatını yerinde inceleyen yetkililer, Çanakkale İl Özel İdaresi Müdürlüğünde görevli İnşaat Yüksek Mühendisi Miraç Karakoç ve müteahhit Lezgin Ertan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okulun fiziki çalışmalarının yüzde 60'ının tamamlandığını belirten İnşaat Yüksek Mühendisi Miraç Karakoç, çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini ve şu anda sıva çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, her zaman eğitim camiasının hizmetinde olduklarını belirterek, "Nisan 2019'da AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan'ın iştirakiyle temelini attığımız Fatih İlkokulu'nda çalışmalar ilk günden bugüne yoğun şekilde devam ediyor. Yerel yönetim olarak bizde çalışmalarını takip ediyoruz. Okulumuz inşallah yeni eğitim öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak ve öğrencileriyle buluşacak. Çocuklarımızın fiziksel ve teknolojik imkanları daha iyi olan böyle bir okulda okuyacak olmaları hepimizi sevindiriyor. Bu güzel eserin Biga'mıza kazandırılmasında emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yetkililer, Fatih İlkokulu'ndaki incelemelerin ardından depreme dayanıksız olduğu raporlanan Biga'daki okullara giderek incelemelerde bulundu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Fatih Biga Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title