Haberler

Eynesilliler Derneği Yeni Başkanını Seçti

Eynesilliler Derneği Olağan Genel Kurul toplantısını Eynesil Köseli Mahallesi Derneği ev sahipliğinde Eynesilli hemşerilerimizin katılımıyla 22 Ocak günü gerçekleştirildi.

Eynesilliler Derneği Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

EYNESİLLİLER DERNEĞİ GENÇLERE EMANET..

İstanbul - Yıldıztabya'da kongre heyecanı yaşandı. Mustafa CİVEK görevini İsmail KIRLAK'a devretti. Eynesilliler Derneğinde "Genç ve Dinamik" bir yönetim kuruldu.

Kongrede tek aday olan İsmail KIRLAK oy birliği ile Eynesilliler Dernek Başkanlığına seçildi. Eynesilliler Derneği yeni yönetim kurulu ise genç ve dinamik isimlerden oluştu.

Eynesilliler Derneği Mustafa CİVEK; Görev yaptıkları dönem içinde derneğin Giresun Dernekçiliğinde kurumsal bir yapıya kavuştuğunu, Eynesil'in değerlerinin tanıtılması sorunlarına her zeminde sahip çıkılması ve çözüm bulunması amacı ile çalışmalar yaptığını belirterek, yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Divan başkanlığını Mustafa HIDIR'ın, kâtiplikleri ise Ahmet SOFU ve AYDIN DALMAN'ın yaptığı genel kurulda Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Raporu ve Gelir – Gider Hesap Özeti ve 3 yıllık tahmini bütçe okunup görüşülerek genel kurul tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Eynesilliler Deneği'ne bu zamana kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı Mavi Karadeniz TV Yönetim Kurulu Başkanı Fuat KUŞ, Avukat Halil İbrahim TÜRKYILMAZ'a ve Rahmetli Av. Ahmet Naim GÜREL adına kardeşi Cemal Nadir GÜREL'e Eynesilliler Derneği adına plaket takdim edildi.

Plaket takdimi esnasında oldukça duygu dolu anlar yaşandı.

"Hayatım boyunca bir çok plaket almışlığım olmasına rağmen ilk defa içimden ağlamak geldi" diyen Av. Halil İbrahim TÜRKYILMAZ ile "Eynesilliyim ama ilk defa Eynesillilerden" plaket aldım diyen Mavi Karadeniz TV Yönetim Kurulu Başkanı Fuat KUŞ konuşmakta zorluk çekenlerdendi.


Ayrıca; Eynesilliler Derneği'nin federasyonlarda en geniş manada temsil etmek üzere İsmail KIRLAK, Av. Halil İbrahim TÜRKYILMAZ, Nihat KARABEKTAŞ, Yasin SOFU, Turan MUCUK, Aydın DALMAN genel kurul tarafından delege olarak seçildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Eynesil Giresun Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title