Haberler

Erciyes Kayak Merkezi İskandinav Ülkelerinden Misafir Ağırlayacak

Güncelleme:

Erciyes Kayak Merkezi, önümüzdeki sezon İskandinav ülkelerinden misafir ağırlayacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, kayak merkezindeki oteller ile İskandinav ülkelerinde faaliyet gösteren turizm firması arasında anlaşma imzalandı. Turizm firması yöneticisi Janis Frangiskos, Erciyes'te olduğu için kendini ayrıcalıklı hissettiğini belirterek, burada herkes için her imkanın bulunduğunu ve Erciyes ile Kapadokya'nın çok iyi bir uyum sağladığını ifade etti.

Erciyes Kayak Merkezi, önümüzdeki sezon İskandinav ülkelerinden misafir ağırlayacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kayak merkezindeki oteller ile İskandinav ülkelerinde faaliyet gösteren turizm firması arasında anlaşma imzalandı.

Kayak merkezinde incelemelerde bulunan firma yetkilileri, gelecek sezon itibariyle Danimarka, Norveç, İsveç ve Finlandiya'dan misafir getirecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen turizm firması yöneticisi Janis Frangiskos, Erciyes'te olduğu için kendini ayrıcalıklı hissettiğini belirtti.

Dağın her yerini deneyimlediğini anlatan Frangiskos, "Teleferikleri ve pistleri gördüm. Burada herkes için her imkanı bulabilirsiniz. 'Kültür kayağı' olarak adlandırdığınız konsept Erciyes ve Kapadokya'yı birbirine çok iyi bağlamış, çok iyi uyum sağlamış." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayak Merkezi Kapadokya Misafir Erciyes Kayseri Turizm Spor Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title