Haberler

Emine Erdoğan, Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde paylaşım yaptı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle yaptığı paylaşımda, devlet-milletin ele ele sürdürdüğü mücadelenin depremden etkilenen şehirlerin yeniden doğmasına vesile olacağına inandığını belirtti. Emine Erdoğan, depremde kaybettiğimiz vatandaşları rahmetle anarak, kederli ailelerine sabır diledi.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle yaptığı paylaşımda, "Yürekten inanıyorum ki, ilk günden itibaren devlet-millet ele ele sürdürülen mücadele, depremden etkilenen şehirlerimizin de küllerinden yeniden doğmasına vesile olacak" dedi.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir yıl önce, Kahramanmaraş'ta sarsılan toprak, sadece binaları değil, kalplerimizi de yıktı. Asrın felaketi ile sınanırken 'Asrın Birlikteliği' ile yeniden umut bulduk. Bu zor süreçte, güzel ülkemizdeki her evin bir hayır kurumuna, her vatandaşımızın gönüllü iyilik neferine dönüşmesi en büyük tesellimiz oldu. Yürekten inanıyorum ki, ilk günden itibaren devlet-millet ele ele sürdürülen mücadele, depremden etkilenen şehirlerimizin de küllerinden yeniden doğmasına vesile olacak. Afette kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, kederli ailelerine sabır diliyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Kahramanmaraş Doğal Afetler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title