Haberler

Elazığ Elektrik Direğindeki Kaçak Öldürüyordu

Elektrik direğindeki kaçak öldürüyordu Şahismail GEZİCİ / ELAZIĞ, (DHA) - ELAZIĞ'da, dokunduğu elektrik direğinde kaçak akıma kapılan 14 yaşındaki Gökhan Kalıpçı ölümden döndü.

Elektrik direğindeki kaçak öldürüyordu

Şahismail GEZİCİ / ELAZIĞ, (DHA) - ELAZIĞ'da, dokunduğu elektrik direğinde kaçak akıma kapılan 14 yaşındaki Gökhan Kalıpçı ölümden döndü. Akımın etkisiyle yere fırlayan Kalıpçı, hastanede tedavi altına alındı.

Karşıyaka Mahallesi Özbek Sokak'ta oyun oynarken elektrik direğini tutan Gökhan Kalıpçı, kaçak yaparak direğe geçen akıma kapıldı. Akımın fırlatarak yere düşürdüğü Kalıpçı, çevredekiler tarafından çağırılan 112 Acil Servis ekiplerinin yaptıkları ilk müdahalenin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesi Çocuk Bölümü Yoğun Bakım Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Baba Mahir Kalıpçı, olayı şöyle anlattı:

"Taziye geldiğimiz Karşıyaka Mahallesi'nde gece saat 23.30 sularında elektrik direğine elini vurduğunda elektrik akımına kapıldı. O saatte elektrik arızayı arayıp direğin elektrik kaçırdığını söyledik, saat 01.00 gibi ekipler geldi. Ekipler gelene kadar direk etrafında çocukların akıma kapılmaması için mahalleli önlem almış. 'Neden zamanında gelmiyorsunuz?' diye sorulduğunda ise vardiya değişimi olduğunu söylemişler. 112 ve polis 5 dakikada geliyorsa onların da gelmesi lazım. Oğlum şu an Fırat Üniversitesi Hastanesi çocuk bölümü yoğun bakım ünitesinde yatıyor. Böbreklerini kaybetme riski var. Şikayetçi oldum, karakolda tutanak tutturdum, savcılığa da suç duyurusunda bulunacağım."

'DAHA ÖNCE BENİ DE ÇARPTI' İDDİASI

Mahalledeki çocuklardan 10 yaşındaki Dila Ünal, Gökhan'dan önce kendisini de elektrik çarptığını iddia ederek, "Dün beni de, arkadaşımı da çarptı. Elimi direğe dokundurdum, sanki elerim tutuştu oynatamadım. Titreşim oldu pis çarptı beni, direkte elektrik olduğunu bilmiyordum tutunca çarptı. Gittim söyledim beni kimse dinlemedi" dedi.

Gökhan Kalıpçı'yı elektrik çarptığında olayı gören Taha Ünal da, "Gökhan kapıyı kapattığında direğe elini vurdu. İlk önce içeriden bir öğürtü geldi sandım, çok korktum. Sonra Gökhan bağırmaya başladı kendisini yere vurdu, 'Elektrik çarpıyor' dedi. Gelip kaldırdılar. Ben de evdekilere haber verdim" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fırat Üniversitesi Karşıyaka Elazığ Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title