Haberler

Ege İİBF Mezunları Diplomalarını Aldı

Güncelleme:

Ege Üniversitesi (EÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden (İİBF) mezun olan 231 öğrenci diplomalarını aldı.

Ege Üniversitesiİktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarını sektöre uğurladı. Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Özlem Önder, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

EÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kurulduğu günden bu yana 6 binin üzerinde öğrenci mezun oldu.İşletme, İktisat ve Uluslararası İlişkiler bölümleri ile öğretim faaliyetlerini sürdüren fakültede birçok yüksek lisans ve doktora programları bulunuyor. İşletme, İktisat ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerinin sıra ile diplomalarının verildiği törende ilk olarak İşletme Bölümü mezunlarını sahne aldı.

Törenin açılışında konuşan Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, "Bugün Ege Üniversitesi mezunu olmanın ayrıcalığını yaşayarak, mezun oluyorsunuz. Unutmayın ki burada biriktirdiğimiz anılarınız hayatınız boyunca hafızalarınızda yer edinecektir. Çocuklarınıza ve torunlarınıza anlatacağınız hikâyeleriniz olacaktır. Ege Üniversitesi mezunu olarak daha büyük sorumluluklar yükleneceksiniz. Sizler, yükleneceğiniz sorumlulukların gerekliliğini yerine getirecek donanıma sahip bir şekilde buradan mezun oluyorsunuz. Öncelikle kendinize güvenmeli, ailenize ve milletinize yararlı bireyler olmalısınız. Bundan sonra da üniversitemizin kapıları hepinize açıktır. Sizleri meslektaşlarımız olarak tekrar aramızda görmek istiyoruz. Hepinize başarılı bir kariyer, huzur ve sağlık dolu bir yaşam diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi.

Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Özlem Önder, "Bugün burada sizlerle bir arada bulunmaktan mutluluk ve huzur duyuyoruz. Fakültemizin eğitim ve öğretime başladığı ilk yıldan bu yana öğrencilerimizin gelişimine, büyük bir önem verdik. Programlarımızı sürekli değiştirdik, sizlere farklı olanaklar sunmak için elimizden geleni yaptık. Ben sizlere baktığımda geleceğin akademisyenlerini, iş adamlarını, bürokratlarını görüyorum" diye konuştu.

Ege Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nazan Günay ise "Sizler küresel dünyanın vatandaşlarısınız. Üniversitemizi, fakültemizi, bölümümüzü dünyanın her bir tarafında bundan sonra temsil ediyor olacaksınız. Bu süreç içerisinde dünyanın her neresinde olursanız olun, üniversitemizi, ülkemizi, bayrağımızı temsil edeceksiniz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından diplomaları alan öğrenciler, yemin ederek meslek hayatlarına ilk adımlarını attılar. Tören, öğrencilerin kep atması ve aileleriyle fotoğraf çektirmesiyle birlikte sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Üniversitesi Ege Güncel Haberler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Bakmadan Geçme

İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127958 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Dolungaz koyu nerede, nasıl gidilir? #9969 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #9728 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Bodrum Koyu Plajı nerede, nasıl gidilir? #127958 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Paşalimanı plajı nerede, nasıl gidilir? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127754 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Mimoza Koyu nerede, nasıl gidilir? #127965 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Kocakarı plajı nerede, nasıl gidilir? Ortaokulda sınıfta kalma var mı? Ortaokulda sınıfta kalınıyor mu, kaç gün devamsızlık hakkı var? Bugün voleybol maçı var mı? 13 Haziran kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Can Yaman Instagram hesabını neden sildi? Cam Yaman sosyal medya hesaplarını neden kapattı? YKS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TYT-AYT sınav sonuçları açıklandı mı? EURO 2024 ne zaman başlıyor? EURO 2024 maçları nerede oynanacak? #9917 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası açılış maçı ne zaman? Almanya-İskoçya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kurban Bayramı tatili ne zaman bitiyor? Kurban Bayramı tatili kaç gün, mesai ne zaman başlıyor? KURBAN ETİ NASIL SAKLANMALI? Kurban etini buzluğa atarken nelere dikkat edilmeli? DOMİNİK CUMHURİYETİ- TÜRKİYE MAÇI İZLE | Dominik Cumhuriyeti- Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? #127952 Kurban Bayramı'nda oruç tutulur mu? Bayram günü oruç tutulur mu? Kurban Bayramı orucu caiz mi?
Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title