Haberler

Polat: Dürüstlük En Büyük İlkemizdir

Güncelleme:

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte projelerini ve çalışmalarını anlatan aday adaylarının ziyareti sürüyor.

Bu kapsamda gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı İshak Polat, dürüstlüğün en önemli ilkesinden biri olduğunu belirterek, "Bunca yıllık belediye başkanlığı ve diğer kamu görevlerimde hep dürüst olmaya çalıştım" diye konuştu.

30 Mart 2014 tarihi yaklaştıkça aday adayları da ziyaretlerini yoğunlaştırıyor. Ziyaretlerini artırarak projelerini anlatan aday adayları da temayül öncesi çalışmalarını anlatıyor. Çalışmalarını anlatanlardan biri de Tuşba'ya aday adayı olan İshak Polat.

TUŞBA VAN'IN EN ÖNEMLİ İLÇELERİNDEN BİRİ

Van'ın bir partiden en fazla aday adayı bulunduğu Tuşba İlçesi'nin aday adayı olan İshak Polat, göreve gelmesi halinde çok önemli çalışmalara imza atacağını belirtti. Polat, Van'ın en önemli ilçelerinden birinin Tuşba olduğunu vurgulayarak, yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğuna işaret etti.

Belediye Başkanı olduğu Ünseli'de çok güzel hizmetlere imza attıklarını, bunun halk tarafından da yoğun bir takdirle karşılandığını anlatan Polat, "Bizim ne denli hizmetlerde bulunduğumuzu halkımız çok iyi biliyor. Ben gerek belediye başkanı olduğum dönemlerde, gerekse kamuda çalıştığım süre zarfında sürekli hizmetlerimle bilindim. Yine benim için dürüstlük büyük bir önem arz ediyor. Bizler dürüstlüğü en iyi ilkelerimiz arasında bulundurduk. Projelerimiz ve çalışmalarımız herkesçe malumdur. O yüzden halkımızın da isteği doğrultusunda Tuşba İlçesi'nin aday adayı oldum. Allah'ın izniyle bana görev verilmesi halinde elimden gelen hizmeti sunacağıma inanıyorum. Ünseli Belediye Başkanı olduktan sonra bir beldede ne tür hizmetler sunulması gerekiyorsa onları sunmaya çalıştım. Hizmetlerimizi artırmak için mesai mefhumu gözetmeden gayretli bir şekilde çalıştık. Bundan sonra da eğer bize belediye başkan adaylığı verilirse bu ilçeyi kazanmak için ne gerekiyorsa" yapacağız" dedi.

"HİZMETLERİMİZİ HATIRLATMAK İSTERİZ"

Belediye başkanlığı görevinde olduğu süre zarfında çok büyük hizmetlere imza attıklarının altını çizen Polat, "Ben bildiğiniz üzere yaklaşık beş yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Ünseli Beldesi'nde çok önemli hizmetlere imza attım. Çok uzun süren içme ve sulama suyu problemini ortadan kaldırdık. Yol çalışma faaliyetleri yapılarak yeni yolların açılmasına vesile olduk. Belediyemize yeni araç gereçler aldık. Kanalizasyon hattı döşedik. Girişimlerimiz sonucunda 112 acil servisini getirttik. Beş adet çocuk parkı yaptırdık. Cami ve taziye evlerinin yapımına yardımcı olduk. Belediye borçlarının büyük bir kısmını ödedik" dedi.

Tuşba için de projeleri olduğunu vurgulayan Polat, "Kimsesiz ve yoksullar için aşevleri yapacağız. Gençlerimizin bedensel ve zihinsel gelişimleri için spor kompleksleri yapacağız. Sağlıklı ve uzun süreli yapılaşmalar için imar planları hazırlayacağız. Yol genişletme çalışmaları yaparak alternatif yollar açacağız. Kültür merkezleri açarak halkımızın hizmetine sunacağız. Yeni parklar ve mesire alanları açarak ilçeyi yaşanır bir ilçe yapacağız. Cami ve okullara sürekli destek sağlayaıp, İskele sahillerini yeniden düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bölge: Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ak Parti Tuşba Güncel Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Annesinden uzun ekmek istedi, yuvarlak ekmek aldı diye evi terk etti

Annesinden uzun ekmek istedi, yuvarlak ekmek aldı diye evi terk etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title