Haberler

ABD Başkanı Joe Biden'dan kripto açılımı: Yönetici arıyor

Güncelleme:

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın 2024 seçim kampanyası, genç seçmenlerle etkileşim kurmak için dijital bir hamle yaparak meme (mim) uzmanı arayışına girdi. Bu strateji, Biden'ın kripto topluluğu ve genç seçmen kitlesiyle olan bağını güçlendirmeyi hedefliyor. Kampanya ekibi, bir 'Meme Ortak Yöneticisi' aramaya başladı.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın 2024 seçim kampanyası, genç seçmenlerle etkileşim kurmak için dijital bir hamle yaparak meme (mim) uzmanı arayışını başlattı. İlan edilen pozisyon, gençler arasında popüler olan dijital içeriklerle etkileşimde bulunmayı amaçlıyor. Bu strateji, Biden'ın kripto topluluğu ve genç seçmen kitlesiyle olan bağını güçlendirmeyi hedefliyor.

Kripto ve Meme'ler: Siyasetin Yeni Araçları

Joe Biden'ın seçim kampanyası, Z kuşağı seçmenleriyle daha etkin bir iletişim sağlamak amacıyla ilginç bir adım attı. Kampanya ekibi, Delaware eyaletinin Wilmington şehrinde görevlendirilmek üzere bir "Meme Ortak Yöneticisi" aramaya başladı. Bu sıra dışı pozisyon için öngörülen yıllık maaş, 65.000 ila 85.000 dolar arasında değişiyor.

Joe Biden for President (JBP) tarafından duyurulan iş ilanına göre, başarılı aday çeşitli dijital medya şirketleri, podcast yayıncıları ve popüler meme sayfaları ile yakın temas halinde olacak. Meme Ortak Yöneticisi'nin temel görevi, bu platformlarla sürekli etkileşim içinde bulunarak genç seçmenlerin ilgisini çekmek ve onlarla duygusal bir bağ oluşturmak olacak.

Biden'ın seçim kampanyası, gençler arasında oldukça popüler olan "Dark Brandon" meme'ini sahiplenerek bu alanda ilk adımı zaten atmıştı. ABD Başkanı Biden, şubat ayında katıldığı bir televizyon programında bu meme'e yönelik sempatik açıklamalarda bulunmuş, nisan ayında düzenlenen Beyaz Saray Muhabirleri Derneği yemeğinde ise güneş gözlüklerini takarak "Dark Brandon" personasına gönderme yapmıştı.

Meme kültürü ve kripto para birimleri, ABD siyasetinde diğer adaylar tarafından da aktif olarak kullanılıyor. Eski ABD Başkanı Donald Trump, kripto para birimlerini destekleyen söylemleriyle MAGA temalı bir meme kripto para biriminin değerinin yükselmesini sağlamıştı. Öte yandan, Trump'ın geçtiğimiz ağustosta çekilen hapis fotoğrafı internet üzerinde hızla yayılmış, kampanyası da bu fotoğrafı baskılı ürünler aracılığıyla nakde çevirmeyi başarmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Amerika Birleşik Devletleri Kripto Para Joe Biden Kripto Yatırım Kripto Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title