Haberler

Diğer Siyasi Partilerin Gözü Diyarbakır'da

Güncelleme:

Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, diğer siyasi partilerin gözünün Diyarbakır'da olduğunu bildiklerini belirtti.

BDP Yenişehir İlçe Başkanı Hüseyin Oğuzsoy, Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, BDP Yenişehir Eş Başkan adayı Ülkü Baytaş, Mahalle Muhtarlarıyla, Yenişehir Belediyesi meclis salonunda bir araya geldiler.

"BU SEÇİMDE YÜZDE 70 ALACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Burada konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, halka hizmeti esas alarak çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Diyarbakır İl özel İdaresine bağlı bulunan köylerin, 2014 seçimlerinden itibaren Yenişehir ilçe sınırlarına dâhil olacağını kaydeden Kurbanoğlu, "2014 tarihinden itibaren mahalle statüsüne kavuşarak Yenişehir ailesi daha da büyümüş olacaktır. Yenişehir eş başkan adayımız Ülkü Baytaş ve BDP İlçe başkanımızla beraber istedik ki siz muhtarlarımızla bir araya gelelim. İmkânlarımızı zorlayarak tüm ekiplerimizle hizmet etmeye çalışıyoruz. Elbette eksiklerimiz var onları da biliyoruz. En kısa zaman içerisinde onları da çözeceğiz. 15 yıla yakın bir süredir belediyeler elimizde, biz partimiz ve halkımızdan ve siz mahalle muhtarlarından görüş almadan herhangi bir çalışma yapmadık ve yapmayacağız. Diğer siyasi partilerin gözü Amed'te olduğunu elbette biliyoruz. Onun için 30 Mart yerel seçimlerinde hepimiz tek parça olup en güçlü şekilde çıkacağımıza inanıyorum. Diyarbakır'da yaşayıp ta yanlış politikalardan zarar görmeyen tek bir fert yoktur. Bundan kaynaklı hepimiz birlik olup yanlış politikaları bertaraf edip, bu kanın da durması için elimizi taşın altına koyalım. Bugünde ilçe seçim kurulu zabıta araçlarının anons yapabileceğini söylediler. Bizlerde bugün itibariyle meydanlarda, köylerde kayıtlı olmayan vatandaşlarımıza duyurular yaparak yardımcı olacağız. Son olarak daha önceki seçimde yüzde 65 almıştık. Çıtamızı yükselterek bu seçimde yüzde 70 alacağımıza inanıyorum" dedi.

BDP Yenişehir Eş Başkan adayı Ülkü Baytaş ise muhtarlarla ortak projeler üreteceklerini belirti. Konuşmaların ardından Kurbanoğlu ve beraberindekiler, muhtarlarla sohbet etti.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Selim Kurbanoğlu Diyarbakır Yenişehir Güncel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title