Haberler

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı ve Şoförü Kazada Öldü

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı ve şoförü kazada öldü (2)VALİLİK'TEN KAZA AÇIKLAMASIDenizli Valiliği, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli'nin öldüğü trafik kazasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı ve şoförü kazada öldü (2)

VALİLİK'TEN KAZA AÇIKLAMASI

Denizli Valiliği, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli'nin öldüğü trafik kazasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Kazanın saat 08.30'da Bozburun Mahallesi Salihağa Kavşağı'nda meydana geldiği belirtilen açıklamada, "Kazada Denizli Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper ve makam aracı sürücüsü Muzaffer Akşehirli, olay yerinde şehit oldu, koruma polis memuru Ramazan Uğur ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kazanın, kavşağa yaklaşan kamyonun 'Dur' levhasına riayet etmeyerek, yola çıkması neticesi meydana geldiği anlaşılmıştır" denildi.

Kazadan sonra kamyon şoförü Uğur Tufan'ın gözaltına alındığı ve soruşturma başlatıldığı vurgulanan açıklamada şöyle denildi:

"Kıymetli bir devlet adamını ve değerli bir hukuk insanını elim bir kaza sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Milletimizin, Denizli'mizin ve yargı camiasının başı sağolsun. Kazada şehit olan Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli'ye Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm yargı mensuplarına başsağlığı, ağır yaralanan koruma polis memuru Ramazan Uğur'a ise acil şifalar dileriz."

Öte yandan kamyon şoförü Uğur Tufan'ın sürücü belgesinin, bir ay önce alkollü araç kullanmaktan iki yıl süre ile geri alındığı belirtildi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Alper Bozburun Denizli Politika Güncel Haberler

title