Haberler

Denizi Olmayan Malatya'da Yüzen Restoran

Malatya’da Bektaş Bozdoğan isimli girişimci, ilginç bir fikri hayata geçirerek suyun üzerine hareket edebilen restoran kurdu.

Malatya'da Bektaş Bozdoğan isimli girişimci, ilginç bir fikri hayata geçirerek suyun üzerine hareket edebilen restoran kurdu.

Öğretmen olan ve zamanla ticaret işine giren Bozdoğan, doğduğu yer olan Malatya'nın Akçadağ ilçesinde kendi imkanlarıyla yüzen bir balık restoran açtı. Günün her saati yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği yüzen restoran, müşterilerin isteğine göre yerini ya da yönünü değiştirebiliyor. Denize kıyısı olmayan Malatya'daki yüzen restoran yoğun ilgi görüyor.

"Mekan aniden çevresinde dönebiliyor, hareket edebiliyor"

Yüzen restoranın işletmecisi ve fikir sahibi Bektaş Bozdoğan İHA'ya yaptığı açıklamada, yüzen restoranın Türkiye'de ilk olduğunu söyledi. Bozdoğan, "Normalde dediğiniz gibi ya kıyıya, ya da suya çakmalı örnekleri mevcut. Yüzer halde bildiğim kadarı ile ilk. Değişik bir fikir olsun diye insanları su ile temasını ve su ile olan sevdasını yakınlaştırmak için düşündüğümüz bir olaydı. Başardık diye düşünüyorum. İnsanların bir suya yakın olduğu Balıklıgöl'de hissedeceği bir ortama kavuşturduk diye düşünüyorum. Düşüncemizi, dediğimiz gibi farklı bir hizmet sunalım diye yaptık. İnşallah başarılı olmuşuzdur. Öyle anlık manzarayı değiştirme imkanımız var. İstenildiğinde yerini mevkisini değiştirebiliriz. Batma gibi herhangi bir sıkıntı yok. insanların birkaç dakika içerisinde manzaralar seyretmesini sağlayabiliriz. Oturduğunuz yerde olan mekan aniden çevresinde dönebiliyor, hareket edebiliyor. Suyun ortasında restoranın karşısında yanan 'I love you' yazısı insanlar için gerçekten büyüleyici bir atmosfer oluşturabiliyor. O gördüğünüz kalbin ortasından havai fişekler ile dehşet ve büyüleyici ortam oluyor. Yaparken çelik ve bildiğiniz yüzücü variller kullanıyoruz. Suyla aranızdaki mesafe çok değil suya 10 santim uzaklıktasınız. O yüzden herhangi bir sorun oluşturmuyor. Batma riski yok. Ayrı bağımsız yüzdürücüler sayesinde 740 parça yüzücü kullanıldığı için öyle bir riskimiz yok yani" diye konuştu.

Yüzen restoranda yemek yiyerek, manzaranın tadını çıkaran müşteriler de suyun içinde olmanın insana müthiş bir keyif verdiğini söylediler. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bozdoğan Türkiye Akçadağ Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title