Haberler

Denize Düşen Madde Bağımlısı Genç Boğuldu

Bursa'nın Mudanya İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde denize düşen ve madde bağımlısı olduğu bildirilen 22 yaşındaki Habib Sarıkelle boğuldu.

Bursa'nın Mudanya İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde denize düşen ve madde bağımlısı olduğu bildirilen 22 yaşındaki Habib Sarıkelle boğuldu. Acı haberi alıp olay yerine koşan anne Leyla ve baba Tahsin Sarıkelle, cesedin çıkartılışını gözyaşlarıyla izledi.

Güzelyalı Kiremit İskelesi'nden denize birinin düştüğü ihbarını alan Mudanya Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ve Mudanya Belediyesi Arama -Kurtarma ekipleri olay yerine gelerek arama çalışmalarına başladı. Yaklaşık bir saatlik bir arama sonunda iskeleye 15 metre uzaklıkta deniz dibinde bulunan eski balık ağlarına takılı olarak bulunan Sarıkelle'nin cansız bedeni sahile çıkarıldı.

Yaklaşık 2 ay önce askerden geldiği bildirilen ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen oğulları Habib Sarıkelle'nin denize düştüğünü haber alan anne Leyla ve baba Tahsin Sarıkelle olay yerine koştu. Sarıkelle çifti, oğullarının cesedinin çıkartılışını gözyaşları içinde izledi.

Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı inceleme sonrası Habib Sarıkelle'nin cesedi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa / Mudanya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title