Haberler

Davutoğlu, Başbakanlık Ofisi'nde Misafir Ettiği Öğrencilere Oyuncak, Çikolata Dağıttı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şişli'deki programının ardından geçtiği Dolmabahçe'deki çalışma ofisi önünde karşılaştığı ilk ve ortaokul öğrencilerini içeri davet etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şişli'deki programının ardından geçtiği Dolmabahçe'deki çalışma ofisi önünde karşılaştığı ilk ve ortaokul öğrencilerini içeri davet etti. Eşi Sare Davutoğlu'nun da eşlik ettiği ziyarette Başbakan Davutoğlu, öğrencilerle bahçe ve sahilde gezdi, hediye dağıttı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şişli'de bir otelde gerçekleştirilen Başbakan "Kadına Yönelik Şiddete Son: İlerlemenin Hızlandırılması" adlı toplantının açılışına katılarak bir konuşma yaptı. Davutoğlu daha sonra aynı otelde UN Women İcra Direktörü Phumzile Mlambo-Ngcuka ve UNFPA İcra Direktörü Dr. Babatunde Osotimehin'i kabul etti. Buradaki programının ardından Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'ne geçen Davutoğlu girişte Beşiktaş Dikilitaş Gazi Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu ve Esenyurt İBB Prof dr. Sebahattin Zaim ilkokulu'nun öğrencileriyle karşılaştı. Makam aracından inen Davutoğlu öğrencilerle bir süre sohbet ederek "Benim misafirim olur musunuz?" diyerek ofise davet etti. Eşi Sare Davutoğlu'nun da eşlik ettiği ziyarette Davutoğlu öğrencilerle birlikte bahçe ve sahili gezdi. Davutoğlu görevlilerle birlikte öğrencilere satranç takımı, oyuncak, çikolata ve meyve suyu dağıttı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, öğrencileri misafir edişinin ardından Türkiye'deki yabancı ajans ve bazı gazete temsilcileriyle görüşmeye geçti. Görüşmeye şu isimler katılıyor: Stuart Williams (AFP), Nick Tattersall ( Reuters), Ayşe Marie Wieting Stenner (AP),Can Merey ( DPA), Borzou Daragahi (BuzzFeed), Michael Martens (Frankfurter Allgemeine Zeitung), Thomas Seibert (Der Tagesspiegel), Dion Nissenbaum (The Wall Street Journal), Mehul Srivastava (Financial Times), Delphine Minoui (Le Figaro), Marie Jego (Le Monde)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şişli Politika Güncel Haberler

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Bakmadan Geçme

YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title