Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'nin Bu Operasyonlardaki Temel Amacı, Milli Güvenliğin Yanında,...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kürsüde konuşması Salondan detaylar ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Ankara Sanayi Odası Ödül Töreni'nde konuştu.

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kürsüde konuşması

Salondan detaylar ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Ankara Sanayi Odası Ödül Töreni'nde konuştu. (3)

Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Türkiye'nin bu operasyonlardaki temel amacı, milli güvenliğin yanında, Suriye'nin toprak bütünlüğüyle Suriye halkının can ve mal emniyetine de katkıda bulunmaktır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yaptığı meşru operasyonlar sebebiyle Türkiye'yi eleştirenlerin hiçbirinin derdi, Suriye halkının sıkıntılarının çözümü ve geleceği değildir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çok yakında görülecektir ki terör örgütünün baskısı ortadan kalktığında, bize en büyük teşekkür Afrin'deki Kürt, Arap, Türkmen kardeşlerimizden gelecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ankara Sanayi Odası Türkiye Beştepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title