Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin 500 Ton Kalsit Taşıyla Dev Türk Bayrağı Yapıldı

Güncelleme:

Erdoğan'ın yapacağı ziyaret öncesi Sorgun Belediyesi tarafından, Nevşehir'den getirtilen 500 ton kalsit taşıyla dev Türk Bayrağı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günü toplu açılış ve halka hitap edeceği Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Erdoğan'ın yapacağı ziyaret öncesi Sorgun Belediyesi tarafından, Nevşehir'den getirtilen 500 ton kalsit taşı ile dev Türk Bayrağı yapıldı.

KİLOMETRELERCE UZAKTAN GÖRÜLEBİLECEK DEV TÜRK BAYRAĞI YAPILDI

Sorgun Üçtepeler Mevkii eteklerindeki arazi üzerine Sorgun Belediyesi tarafından kilometrelerce uzaklıkta görülebilecek şekilde dev Türk Bayrağı yapıldı.

"CUMHURBAŞKANIMIZI EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAMAK İSTİYORUZ"

Toplu açılış törenleri için ilk kez Sorgun'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlamaktan büyük şeref duyacaklarını belirten AK Parti'li Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, "Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde ağırlamak istiyoruz. Cuma namazını Sorgun'da kılacak olan sayın Cumhurbaşkanımıza, ardından belediyemizde bir birifing vereceğiz. Daha sonra Belediye Meydanında halka hitap edecek" dedi.

"500 TON KALSİT TAŞIYLA 15 BİN METREKARE ALAN ÜZERİNE YAPILDI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan için Sorgun ziyareti öncesinde Üçtepeler mevkiine dev Türk bayrağı yaptıklarını belirten Başkan Ahmet Şimşek, "Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan ay-yıldızlı Türk bayrağımızı Sorgun'un en güzel görünen yerine yapmayı düşündük. Nevşehir'den getirdiğimiz 500 ton kalsit taşı ile dev ay-yıldız Türk bayrağımızı 15 bin metrekare alan üzerine yaptık.

"YAĞMUR YAĞDIĞINDA DAHA ÇOK PARLIYOR"

Hilal'in altı ile üstü arasındaki mesafe 100 metre oldu. Bu taşın en büyük özelliği, yağmur yağdığı zaman daha çok parlıyor olması. Hiçbir zaman özelliğini kaybetmiyor. Şu anda Türkiye'nin en büyük Türk bayraklarından biri oldu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sorgun Belediyesi Nevşehir Yozgat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Serdar 10Mobil-IOS:

Sanki erdoğan çok bayrak sevdalısıymış gibi ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title