Haberler

Çilek, Çin Üzerinden Yeni Pazarlara Açıldı

Çilek, mobilya sektöründe dünyanın en büyük 2'nci fuarı olan Çin Uluslararası Fuarı'na (CIFF) katıldı.

Çilek, mobilya sektöründe dünyanın en büyük 2'nci fuarı olan Çin Uluslararası Fuarı'na (CIFF) katıldı.

Çilek açıklamasına göre; 18- 22 Mart tarihleri arasında düzenlenen fuara 4'üncü kez katılan Şirket, tematik tasarımları BiConcept ve Black Pirate ile fuarda ilgi gördü.

Yakut, Mocha, Natura Baby ve Royal gibi çocukların ve gençlerin hayallerini süsleyen birbirinden farklı tasarımlarıyla Çinli ziyaretçilerin olduğu kadar, diğer katılımcıların da ilgisini çeken Çilek, dünya standartlarında üretimi, sahip olduğu güvenlik ve sağlık sertifikalarıyla da beğeni topladı.

Çilek, yeni işbirlikleri ve mağazalar için fuarda 100'e yakın yatırımcıyla görüşmeler gerçekleştirdi. Başta Çin olmak üzere, Hindistan, Bangladeş, Güney Kore, Tayvan, Suudi Arabistan ve Sudan ile önemli işbirliklerine imza atıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek, fuarın en dikkat çekici stantlardan biri olduklarını belirterek, Çin ve dünyadaki benzer fuarların mobilya sektörü açısından öneminin her geçen gün arttığına dikkati çekti.

Çilek, hedef pazarlara ulaşmak için fuarları değerlendirmeye çalıştıklarını ve bunu fırsat olarak gördüklerini kaydederek, "Fuarda gördükleri yoğun ilgiden son derece memnun kaldıklarını ve gururlandıklarını ifade eden Muharrem Çilek, yine yeni ülkelere gidiyoruz, yeni anlaşmalar imzaladık. Yakında yeni açtığımız mağazalarla tüm dünyada olacağız" değerlendirmelerini yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti 22 Mart Politika Güncel Haberler

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakmadan Geçme

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a neden dava açtı? Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım arasında ne oldu, olay ne? Kimler kurban kesebilir, kimler kesemez? Kurban kesmenin şartı nedir, kimler yükümlüdür? Kısırkaya plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Gelinlik denemek ücretli mi? Gelinlik denemek artık ücretli mi olacak? Gelinlik deneme ücreti ne kadar? Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?
Mahkeme başkanından tahliye ettiği çocuk istismarı sanığına: Küçük kızlardan uzak dur

Mahkeme başkanından tahliye ettiği çocuk istismarı sanığına: Küçük kızlardan uzak dur

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title