Haberler

Caz Sahnelerinin Üç Yıldızı , Dhl Express Desteğiyle İstanbul'da!

25. İstanbul Caz Festivali'nin merakla beklenen "Adam Baldych & Helge Lien Trio with Tore Brunborg Brothers" konseri, DHL Express'in gösteri sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Müzikseverler günümüz cazının bu üç önemli temsilcisinin renkli performansını büyük beğeniyle izledi.

Dünyanın lider uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express, İstanbul Kültür Sanat Vakfı Resmi Taşıyıcı sponsorluğunun yanı sıra 25. İstanbul Caz Festivali'nde de sanatın ve sanatseverlerin yanında yer almayı sürdürüyor. Festival kapsamında uluslararası caz sahnelerinin önde gelen üç ismi, "Adam Baldych & Helen Lien Trio with Tore Brunborg Brothers" konserinde İstanbullu müzikseverlerle buluştu.

Bu keyifli gecede caz kemanına yepyeni bir soluk kazandıran keman virtüözü Adam Baldych, çağdaşı ve geleceği yakalarken çocukluğunun folk ezgilerini müziğine katan Norveç kökenli caz piyanisti ve besteci Helge Lien ile Norveç sahnesinin önemli yıldızlarından besteci ve saksafoncu Tore Brunborg bir araya geldi. Swissotel Sultan Park'ta gerçekleştirilen konserde gerçek anlamda bir müzik ziyafetine imza atan şahane üçlü, geçen yıl birlikte yayınladıkları Brothers albümünden parçaları seslendirdi.

DHL Express Türkiye CEO'su Claus Lassen, İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın Resmi Taşıyıcı Sponsoru olarak 23 yılı geride bırakırken, Türkiye'nin kültürel yaşamını zenginleştiren bir başarı hikayesinin parçası olmaktan gurur duyduklarını belirterek, "DHL Express Türkiye'nin lojistik alanındaki uzmanlığını toplumsal fayda yaratacak işlere dönüştürmek bize büyük mutluluk veriyor. 1995 yılından bu yana sürdürdüğümüz İKSV resmi taşıyıcı sponsorluğu, bunun en güzel örneklerinden biri. Türkiye'yi kültür sanat dünyasında son derece itibarlı bir noktaya taşıyan festivallere imza atan İKSV'ye verdiğimiz destekle her zaman sanatın ve sanatçıların yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu yıl 25'inci yılını kutlayan İstanbul Caz Festivali'nde müzikseverlerin büyük ilgi gösterdiği keyifli bir konserde caz müziğinin çok önemli üç isminin bir araya getirilmesine katkıda bulunduk. Tüm İstanbullulara keyifli ve güzel bir festival diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Caz Festivali İstanbul Türkiye Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title