Haberler

Çankaya'da evler Atatürk posterleri ve bayraklarla donatıldı

Korona virüs salgını nedeniyle bu yıl 100. yılı kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evlerde kutlayan çocuklara kitap hediye eden Çankaya Belediyesi, Atatürk posteri ve Türk bayrağı da hediye etti.

Korona virüs salgını nedeniyle bu yıl 100. yılı kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evlerde kutlayan çocuklara kitap hediye eden Çankaya Belediyesi, Atatürk posteri ve Türk bayrağı da hediye etti. Bayrak ve Atatürk posteri, alışveriş desteği verilen 65 yaş ve üstü vatandaşlara da armağan edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. yılını buruk bir gururla kutladıklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Evlerde 23 Nisan'ı kutlayan çocuklarımıza 100. yıl anısına Çankaya Çocuk Kitapları serilerimizi armağan ettik. Evlerini süslesinler diye Atatürk poster ve Türk bayrağını da kitaplarla birlikte ulaştırdık. Ülkemizin geleceği çocuklarımızın nice yüz yılları Atatürk aydınlığında, bilimin ışığında yaşamasını ve yaşatmasını diliyorum. Büyük Atatürk'ün varlığını unutmamalarını, ilke ve değerleriyle hareket etmelerini, yol göstericiliğini akıldan çıkarmamalarını temenni ediyorum. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız ve gelecek bayramlarımızı hep birlikte yine coşkuyla kutlayacağız. Milletin egemenliğinde nice güzel bayramları yine birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

Çankaya Belediyesinin çocuklara 100. yılda 100 bin kitap dağıtımı yapan ekipleri, 23 Nisan'ın değişmez süsü Atatürk posteri ve Türk bayrağını da ulaştırdı. Bayrak ve Atatürk posteri hediyesini gören çocukların mutluluğunu paylaşan ekipler, 65 yaş ve üstü alışveriş desteği verilen vatandaşlara da Atatürk posteri ve bayrak armağan etti. Atatürk posterini ve Türk bayrağını pencere ve balkonlarına asan her yaştan vatandaş, buruk da olsa Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. yılını kutlamanın mutluluğunu fotoğraf karelerine yansıttı.

Çankaya Belediyesi ekipleri, 87 yaşındaki Nimet Akpınar'a da Atatürk posteri ve Türk abyrağını ulaştırdı. "Bu yaşımda hala içimde Atatürk sevgisini taşıyorum" diyen Nimet Akpınar, talebini karşılayan Çankaya Belediyesine ve Başkan Alper Taşdelen'e teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan Çankaya Güncel Haberler

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 29 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 29 Mayıs hangi burç? 29 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 29 Mayıs tarihi hangi burç olur? Nihat Doğan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Nihat Doğan kaç yaşında, nereli? Nihat Doğan biyografisi! Yalçın Karatepe kimdir? Halk Tv konuğu Yalçın Karatepe kaç yaşında, nereli? Yalçın Karatepe biyografisi! 29 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 29 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'un Fethi toplu taşıma ücretsiz mi? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Özgür elendi mi? 29 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title