Haberler

Çanakkale - Annesi Kızımı Göstermiyor" Deyip, Açlık Grevine Başladı

Annesi kızımı göstermiyor" deyip, açlık grevine başladı ÇANAKKALE'de boşandığı eşi M.E.'nin (Mihriban Ergün) 10 yaşındaki kızı M.D.'yi (Melis Dallıoğlu) kendisine göstermediğini ileri süren Yılmaz Dallıoğlu (36) üç gün önce açlık grevine başladı.

Annesi kızımı göstermiyor" deyip, açlık grevine başladı

ÇANAKKALE'de boşandığı eşi M.E.'nin (Mihriban Ergün) 10 yaşındaki kızı M.D.'yi (Melis Dallıoğlu) kendisine göstermediğini ileri süren Yılmaz Dallıoğlu (36) üç gün önce açlık grevine başladı. Dallıoğlu, sadece su ve sigara içtiğini söyledi.

Çanakkale'de kahvehane işleten Yılmaz Dallıoğlu, 10 yıl evli kaldığı M.E.'den 3 yıl önce boşandı. Mahkeme çiftin o dönemde 7 yaşında olan kızlarının velayetini annesine verdi. Mahkeme, Dallıoğlu'na ise her ayın birinci ve üçüncü haftasında cuma günü saat 17.00'den pazar günü 24.00'e kadar kızını görebilme izni verdi. Ancak, iddiaya göre, buna rağmen M.E., kızını boşandığı eşine göstermedi. Eşinin, kızına kötü davrandığını ileri sürüp, hakkında Çanakkale 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde geçen 8 Eylül'de dava açılmasını sağladığını belirtip, "2002 yılında evlendim. Mutlu bir evliliğimiz vardı. Aç değil, açıkta değildik. İlerleyen zamanlarda eşimde yaşanan değişikliklerin ardından şiddetli geçimsizlik başladı. Eşim, boşanma davası açtı. Kızım vasıtasıyla eşimin başkasıyla görüştüğünü ve benden bu yüzden boşandığını öğrendim" dedi.

Boşanmalarının ardından bayramlarda dahi eşinin kızını kendisine göstermediğini söyleyen Dallıoğlu, "Bir baba için bu çok zor bur durum. Üç gündür açlık grevine başladım. Kararlıyım. Kızım da benimle yaşamak istiyor. Ama annesi buna engel oluyor. Boşandığım eşimin komploları nedeniyle hakkımda bir sürü dava açıldı. 'Çocuğumu dövüyormuşum.' Yok böyle bir şey. İnsan evladı için yaşar. Kızım üzülmesin diye bu zamana kadar hep sustum. Ben de eşimi öldürebilirdim. İçimde Allah korkusu olduğu için yarın ahirette hesabını nasıl vereceğimi düşündüğüm için böyle bir şey yapmadım" diye konuştu. Kızını görene kadar açlık gerevini sürdüreceğini belirten Dallıoğlu, "Bu süre içinde sadece su ve sigara içeceğim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title