Haberler

Boyner ve YKM, Üniversite Şenliklerine Renk Kattı

Güncelleme:

Öğrenciler, üniversite şenliklerinde Türkiye'de bir ilk olan Tweet Box ile binlerce sürpriz hediye kazandı.

Boyner Büyük Mağazacılık ve YKM, Türkiye'nin farklı şehirlerindeki üniversitelerin düzenlediği bahar şenliklerine katılarak, eğlenceli sürprizler ve hediyelerle öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Boyner şenlik alanına kurulan ve Türkiye'de bir ilk olan Tweet Box, tweet atan öğrencilere anında binlerce hediye kazandırdı.

Boyner Büyük Mağazacılık ve YKM; Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinde düzenlenen bahar şenliklerine renkli aktivitelerle katıldı. Boyner Büyük Mağazacılık; Bilkent, Balıkesir, İstanbul, Ege, Boğaziçi, Akdeniz, Süleyman Demirel, Bilgi, Anadolu ve Uludağ üniversitelerinde düzenlenen bahar şenliklerine "B-Social Üniversite Şenlikleri 2013" konseptiyle yer aldı. YKM de 7 üniversitenin şenliğine eğlenceli etkinliklerle renk kattı.

Boyner ve YKM'nin özel şenlik alanlarındaki sosyal medya uygulamaları ve eğlenceli aktivitelerine binlerce üniversite öğrencisi katıldı. Öğrencilerin kırmızı halıdan geçerken çekilen fotoğrafları 'boyneronline' facebook sayfasında paylaşıldı ve sürpriz hediyeler kazandırdı. Boyner markalarını yakından tanıma fırsatı sağlayan mağazada, Limon Company ürünleri ise özel indirimlerle satışa sunuldu. Dinlenme köşesi, ücretsiz internet fırsatı ve oyunlar da öğrencilerin beğenisini kazandı.

Tweet Box çok kazandırdı

Boyner şenlik alanında yer alan ve Türkiye'de bir ilk olan Tweet Box, öğrencilere binlerce hediye kazandırdı. Şenliğe katılan öğrenciler kendi Twitter hesaplarından boyneronline'ı takip ederek, belirlenen hashtag ile tweet attı. Tweet karşılığında gelen özel kodu tweet box'a giren öğrenciler, makinede yer alan hediyeleri anında kazanma şansı yakaladı. Etkinlikler süresince öğrencilere 10 adet Philips kulaklık, 10 adet Philips saç maşası, 1500 adet Converse ürünü, 500 adet Boyner ışıklı mouse, 600 adet Boyner Evde kupa, 6 bin adet Loreal Lux deneme ürünleri, 250 adet Loreal ruj, 500 adet Toni&Guy mini boy saç kremi ve 100 adet Boyner şapka hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balıkesir İstanbul Türkiye Boyner Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title