Haberler

BEÜ Ereğli Denizcilik Fakültesi'nde mezuniyet sevinci

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Denizcilik Fakültesi'nde 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Denizcilik Fakültesi'nde 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı.

Vali Erdoğan Bektaş, Tatoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencileri ve ailelerini kutladığını belirterek, "Çocuklarımızın ve hocalarımızın yapmaya çalıştıkları şey önemli. Bu konuda ne kadar gayret göstersek ne kadar imkan oluştursak azdır. Üstelik Denizcilik Fakültemizin maalesef okul sorununu henüz çözebilmiş değiliz. Bu konuda da emek veriyoruz, kafa yoruyoruz. Kısa vadede çözüme ulaşmayı hedefliyoruz." dedi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı ise üniversitenin yeni açacağı yerleşkelerle adını uluslararası başarılarla duyurmaya devam edeceğini anlatarak, "Fakülte ve meslek yüksekokullarımızın değişik bölüm ve programlarına ilk kez veya yeniden öğrenci alınacaktır. Akredite olan fakültelerimiz engelsiz üniversite alanında alınan ödüllerimiz, uluslararası başarılara imza atan öğretim üyesi ve öğrenci arkadaşlarımız, uluslararası kuruluş ve üniversitelerle imzaladığımız anlaşmalarımız, ulusal ve uluslararası başarılara imza atan sporcu öğrencilerimizle, üniversitemiz nicelik ve nitelik olarak başarılarını artırmaya devam ettirmektedir. Uluslararası öğrencilerimiz, öğretim üyelerimiz ve elemanlarımızla gittikçe büyüyerek sadece Türkiye'nin bir üniversitesi olmakla kalmayıp bütün dünyaya hitap ediyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından fakülteden mezun olan öğrencilere, belgeleri dağıtıldı. Bölümlerinde birinci olan öğrencilere başarı belgelerinin yanı sıra çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Ecevit Üniversitesi Denizcilik Zonguldak Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title