Haberler

Başkan Türkyılmaz Net Konuştu:

Güncelleme:

Mudanya Belediyesi Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı 2'nci oturumu CHP'den 11, AKP'den 7 MHP'den 3 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.

2017 Mali Yılı Performans Programı oy çokluğuyla kabul edilirken, altı kişilik kadastro bilirkişi seçimleri gerçekleştirildi.
Mudanya Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2'nci oturumu, Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısı öncesinde kendisine yöneltilen sorulara açıklık getiren Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Her zaman söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim. Haramilerin hırsızların her zaman düşmanı olmaya devam edeceğim. Yarası olan gocunur. Ben hiçbir zaman kendimden şüphe etmedim" dedi. Söylediklerinin açık ve net olduğunu da dile getiren Türkyılmaz, "Bu ülkenin değerlerine, Atatürk ilke ve devrimlerine el ve dil uzatanlara, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlere karşı en sert söylemlerim devam edecektir. Kendinden şüphesi olan varsa üstüne alınsın" ifadelerini kullandı.

MALİ PERFORMANS RAPORU ONAYLANDI

Mudanya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 2017 Mali Yılı Performans Programı AKP ve MHP'li üyelerin red oylarına karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci oturumunda İş yoğunluğu nedeniyle istifa eden kadastro bilirkişilerinin yeniden seçimleri yapıldı. Yapılan oylamayla Hüseyin Mutlu, İsmail Yıldız, Hikmet Yalnız, Erdoğan Hakal, Murat Aydın ve Necdet Çiçek yeni kadastro bilirkişileri olarak seçildi. Tahir Paşa Konağı Müze Evi'ne gelen misafirlerin toplanması, dinlenmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Şükrü Çavuş Mahallesi 1081 ada, 27 parselde bulunan taşınmazın takdir komisyonu tarafından bedelinin belirlenerek satın alınması ve satın alınması konusunda belediye başkanına yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hayri Türkyılmaz Uğur Mumcu Mudanya Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title