Haberler

Başkan Pınarbaşı Mahallelerde İncelemelerde Bulundu

Şanlıurfa’nın Birecik ilçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, ilçeyi karış karış gezmeye devam ediyor.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, ilçeyi karış karış gezmeye devam ediyor. Halkın karşısına gönül rahatlığıyla çıktığını belirten Başkan Pınarbaşı, "Çünkü yapamayacağım işlerin sözünü vermedim, ne söz verdiysem yaptım, yapmaya devam ediyorum" dedi.

Faruk Pınarbaşı, düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Karşıyaka Mahallesi ile devam etti. İşçilerin yağmur suyu tahliye çalışmalarını da izleyerek onları motive eden, ikramlarda bulunan Pınarbaşı, "Allah güç kuvvet versin" dedi. Birim müdürleri ile birlikte Karşıyaka Mahallesine giden Pınarbaşı, seçilmiş belediye başkanı olarak sık sık vatandaşla bir araya gelmeye, sıkıntılarını dinleyip, çözüme kavuşturmaya özen gösterdiğine dikkat çekti. Vatandaşlardan gelen taleplere anında yanıt verdiklerini belirten Pınarbaşı, "Her gün farklı bir mahallede esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Hem onların sorunlarını dinleyip hem de bir ihtiyaçları var mı öğreniyoruz. Aynı zamanda belediyemizin yaptığı çalışmaları da denetliyoruz. Şehrimizin hangi mahallesinde neye ihtiyaç duyuluyor. Vatandaşlarımızın bizden beklentileri neler. Bunları tespit edip, hizmet planlamasını ona göre yapıyoruz" dedi.

Pınarbaşı'nı karşılarında gören mahalle sakinleri de memnuniyetlerini dile getirdi. "Biz size gelecektik. Ancak siz bizden önce davrandınız" diyen vatandaşlar Pınarbaşı'na gösterdiği duyarlılık ve yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Karşıyaka Birecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title