Haberler

Başkan Kılıç, Türkiye Öğrenci Konseyi'nin Programına Katıldı

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Türkiye Öğrenci Konseyi’nin “Harekete Genç” sloganıyla düzenlediği programda Kağıthane’yi anlattı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Türkiye Öğrenci Konseyi'nin "Harekete Genç" sloganıyla düzenlediği programda Kağıthane'yi anlattı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Türkiye Öğrenci Konseyi'nin "Harekete Genç" sloganıyla düzenlediği programa katıldı. Konuşmasına gençlere güzel bir gelecek dileyerek başlayan Başkan Kılıç, "Gençlerimiz geleceğimizin teminatı diyoruz ve bu sözün altını doldurmak için çok çalışmak gerektiğini biliyoruz. Başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, gençlerimizin geleceğe hazırlanması için birçok önemli ve büyük çalışma oluşturdu. Başbakanımız seçme ve seçilme yaşını öne aldı. Bu gençlere verilen önemi için gerçekten önemliydi. Bizler de gençler yakın bir şekilde çalışma içerisindeyiz. Dünyanın en büyük sivil organizasyonlarından biri olan AK Parti'nin en yüksek karar organlarında gençlerimiz bulundular. 2011 seçimlerinde TBMM'nde 26 yaşında bir arkadaşımız milletvekili olarak yer aldı. 30 yaş altında da birçok arkadaşımız milletvekili oldu. Gençlerin bakışı ve dünya görüşü ile yasa çıkartacak TBMM'de yer aldılar" dedi.

Başkan Kılıç, Türkiye'de muhalefetin daha iyisi için başka ne yapılabilir anlayışı yerine yapılan çalışmalara karşı refleks olarak bir karşı duruş anlayışında olduğunu ifade etti. İyileştirmek, eksiklikleri tamamlamak yerine katı bir karşı çıkış sergileyen muhalefetin okullarda ücretsiz kitap dağıtılışından 3'üncü köprü ve havaalanı yapılışına kadar birçok konuda öneri barındırmayan tepkilerde bulunduklarını da belirtti.

Türkiye'de gençlerin dünyaya örnek olduğunu söyleyen Başkan Kılıç, "Gençlerimizin ufku çok açık. Genç bakanlarımız yaptığı çalışmalarla dünyaya örnek oluyorlar. Ekonomiden Sorumlu Bakanımız IMF' ye bilgiler, eğitimler veriyor. Geçmişte biz IMF'den ders alırken şimdi bizim bakanlarımız bilgi veriyor. Sağlık Bakanımızın yapmış olduğu reformlarla ilgili dünyanın birçok ülkesinden bilgi almak isteyen insan var. Eğitimde de birçok reform yapıldı" şeklinde konuştu.

"17 ARALIK OPERASYONU ÜLKEMİZE YAPILACAK YATIRIMLARI DONDURDU"

Yerel seçimlerde AK Parti'nin güçlü çıkmasının Türkiye'nin geleceği için önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü:

"AK Parti'nin yerel seçimlerden güçlü çıkması Türkiye'de istikrarın, gelişmenin devamı anlamına gelecek. Ukrayna'yı takip ediyoruz. Türkiye'de yaşanan sıkıntıları da görüyoruz. 2013 Mayıs içerisinde yapılan Taksim eylemleri ve 17 Aralık operasyonunun Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınmasına karşı hamlelerdi. Taksim'de eylemlerin bitmesi için ne istiyorsunuz diye sorulduğunda söylenen 3'üncü köprü ve hava alanı yapılmasın, hidroelektrik santraller, nükleer santral yapılmasın gibi istekleri oldu. Bunların hepsi güzel ama hayat nasıl devam edecek? Bunları yapmayalım demek kolay ama yapmadığımız da İstanbul'da ulaşım nasıl olacak? Türkiye nasıl kalkınacak, gençlere nasıl daha iyi bir gelecek hazırlayacağız ve dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alacağız? Sürekli üretim ve büyük çalışmalar yapacağız ki cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yıl döneminde Türkiye dünyanın en büyük ekonomisine sahip 10 ülkesi arasında yer alsın. Yoksa üretim, çalışma yapmadan, yalnızca sözlerle dünyanın en büyük ekonomilerine sahip ülkeleri arasında yer alamayız. Demiryolları, limanlar, hızlı trenler, hava alanları, köprüler, tanklar, uçaklar, tüfekler ve çok daha fazlasını yapacağız. 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonlarında da gördüğümüz bu yatırımları yapacak girişimcilerin mal varlıklarının dondurulduğunu gördük"

Türkiye Öğrenci Konseyi Nihat Buğra Ağaoğlu, "Biz memleketimizdeki gençlere hizmet etmek için yola çıkmıştık. Yola çıktığımızda da ciddi kaynaklarımız yoktu. Destek almaya çalışıyor ama zorlanıyorduk. Her yere giderek destek istiyorduk. Bugün burada çalışabiliyorsak bu Başkanımız Fazlı Kılıç'ın bize verdiği destek sayesinde. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

Takdim edilen teşekkür plaketinin ardından gençlerle sohbet eden Başkan Kılıç görüş ve önerileri de değerlendirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fazlı Kılıç Kağıthane Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title