Haberler

Basın Toplantısında İnkar Etti, Polise Verdiği İfadede Olanları Anlattı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Baki Aksoy, polise verdiği ifadede, "Yılmaz Uçar bana yumruk attı, yaralandım kendisinden şikayetçiyim" dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Baki Aksoy, polise verdiği ifadede, "Yılmaz Uçar bana yumruk attı, yaralandım kendisinden şikayetçiyim" dedi. Ancak Aksoy, gazetecilere saldırıya uğramadığını söyledi.

Yılmaz Uçar, önceki gün AK Parti Diyarbakır il binasında İl Başkanı Baki Aksoy'a saldırırken, partililerin araya girmesi üzerine uzaklaştırıldı. Bu konudaki haberlerin yayınlanması ardından Başkan Baki Aksoy, yaptığı açıklamada yumruklu saldırıya uğramadığını, akli dengesi bozuk bir kişi ile tartıştıklarını söyledi. Yumruklu saldırıyı yalanlayan Aksoy'un olay günü Huzurevleri Polis Merkezi'nde verdiği ifadede, yumruklu saldırıya uğradığını, yaralandığını ve Uçar'dan şikayetçi oldu. Başkan Aksoy polise, AK Parti Bağlar İlçesi Gençlik Kolları ile Kadın Kolları'nda görev yapan iki kişinin partiden uzaklaştırılması için genel merkeze yazı gönderdiğini ardından bu kişilerin kuzeni olan Yılmaz Uçar'ın kendisini telefonla arayarak hakaret ve tehdit ettiğini söyledi. Aksoy, polise verdiği ifadede şöyle dedi:"Yılmaz Uçar isimli şahıs, beni olay günü beni 053. ... .. .. numaralı telefondan arayarak. Bağlar ilçe teşkilatında gençlik kolları ve kadın kollarında görevli olan iki kişili görevinden uzaklaştırıdığım, merkeze haklarında şikayette bulunduğum gerekçesiyle tehditte bulundu. 'Seni öldüreceğim. Seni Diyarbakır'da yaşatmayacağım' diyerek tehditte bulundu. Yılmaz Uçar isimli şahıs bugün saat 15.30 sıralarında Diyarbakır İl Başkanlığı'nda bulunduğum sırada benimle görüşmek için odama geldi. Misafirlerim olduğu için yan odaya aldım. Bir süre konuştuk. Yine bana telefonda söylediklerini tekrarladı. Ben de böyle bir konunun olmadığını kimseye iftira atmadığımı ve rapor düzenlemediğimi, kaldı ki rapor düzenlesem de kendisine hesap verme zorunda olmadığımı söylemem üzerine bana yumrukla saldırdı. Sol yanağımdan ve sağ göğüsümden hafif yaralandım. Odaya giren görevli arkadaşlar bizi ayırdı. Şahsı odadan dışarıya çıkardılar. Bu şahıs odadan çıktıktan sonra cebinde bulunan bıçağı çıkarmış. Alt kattaki gençlik kollarındaki arabanın anahtarını alarak yanına bir kişiyi alarak il başkanlığından uzaklaşmış. Beni darp ve tehdit eden Yılmaz Uçar adlı kişiden şikayetçiyim."

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Yılmaz Uçar, sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi. Uçar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Canan ALTINTAŞ / DİYARBAKIR (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title